Bochkor a TV2-n folytathatja

2012. augusztus 14. 11:20

A Bumeráng műsorvezetője a Mokkában folytathatja a Neo FM-től való távozása után – értesült a Blikk. Bochkor Gábor nem erősítette meg az értesülést, a TV2 szóvivője szerint viszont nem kizárt Bochkor feltűnése a műsorban.

2012. augusztus 14. 11:20

A Mokka műsorvezetőjeként tűnhet fel a TV2-n Bochkor Gábor – írja a Blikk. A lap úgy tudja, Bochkor azután kezdett tárgyalni a csatornával, miután kiderült, csődeljárást kezdeményezett a 900 milliós tartozást felhalmozó Neo FM.

Bochkort ismerősként köszönthetik a csatornánál, hiszen zsűrizett a néhány hónapja véget ért Megasztárban; barátnője, Várkonyi Andrea, a Tények műsorvezetője szintén a TV2 munkatársa. Bochkor a lap értesülésére nem reagált, telefonja ki volt kapcsolva.

A Mokka műsorvezetői nagyon erős csapatot alkotnak, nincs rá okunk, ezért nem is tervezzük, hogy változtassunk a jelenlegi felálláson. Ugyanakkor minden bizonnyal érdekes lenne, ha az egyik legnépszerűbb és legprofibb rádiósnak tartott Bochkor Gábor reggeli televíziós műsorban is köszönthetné a közönséget, így nem kizárható, hogy a jövőben napirendre kerül – fogalmazott a Blikknek Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nick:Hornby
2012. augusztus 17. 12:54
Akkor hamarosan Vévéanikót is láthatjuk a csatornán?
satya
2012. augusztus 17. 12:41
Azt gondolom, amit Bochkorék művelnek az szellemi környezetszennyezés ...
MakkA
2012. augusztus 16. 17:18
Kinek milye ez a rosszarcú, hebegő-habogó fószer hogy még mindig futtatják? Faterja NDK-ban volt diplomata (nagykövet? most nem találom). Gyerekkora óta a kivételezett körhöz tartozott, akár diplomáciai pályára is mehetett volna. 1988-ban benyomták a tévéhez, innentől töretlen a médiageci pályafutása. Tulajdonképpen örülhetünk, mert ha akkor úgy gondolja, akkor ma ő a Németországi nagykövetünk. Akkor már inkább a tv2-n Hát, ez a Vörös Segély: elvtárs nem marad milliós megbízás nélkül. m.a.
buckafej
2012. augusztus 16. 17:16
Öntelt, beképzelt majom. Pont jó helyen lesz a többi közt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!