Idén is oszt sajtódíjat a Telekom

2012. augusztus 03. 13:26

Idén is meghirdette Hello holnap! című pályázatát a Magyar Telekom. A cég augusztus 10-ig várja a fenntarthatóság problémáival foglalkozó sajtóanyagokat.

2012. augusztus 03. 13:26

Idén második alkalommal hirdetett versenyt a Magyar Telekom újságírók számára. A Fenntarthatósági Sajtódíjra augusztus 10-ig lehet pályázni olyan írásokkal vagy adásokkal, amelyek 2011. szeptember 1. és 2012. augusztus 1. között jelentek meg a nyomtatott sajtóban, interneten, rádióban vagy tévében, és amelyek a fenntarthatóság problémáival foglalkoznak.

Az e-MaSa emlékeztet: a Magyar Telekom a díjjal együtt hozta létre 2011-ben a Fenntarthatósági Média Klubot az RTL Klub, a TV2, a Sanoma, a Class FM, a CEMP, az Origo, a Metropol, az Axel Springer és az Est Media támogatásával.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!