Ismét szupermárka a Sanoma

2012. augusztus 14. 13:28

A Sanoma öt márkája is elnyerte idén a Superbrands díjat, a Sanoma márka pedig második alkalommal kapta meg a Business Superbrands elismerést.

2012. augusztus 14. 13:28

A Sanoma öt márkája is elnyerte idén a Superbrands díjat, a Sanoma márka pedig második alkalommal kapta meg a Business Superbrands elismerést – adta hírül a Marketinginfo. A Nők Lapját nyolcadszor, a Cosmopolitant hetedszer díjazták. Az idei év díjazottjai között volt még a HáziPatika.com és a Nők Lapja Café is:  előbbi harmadik, utóbbi negyedik alkalommal kapta meg az elismerést. A díjazottak körébe első ízben bekerült a Marie Claire is – írták. A Sanoma Media Budapest idén másodszor lett Business Superbrands díjas.

A Marketinginfo emlékeztetett: a Superbrands díjakkal a legkiválóbb, legjobban teljesítő márkákat ismerik el egy szakértői bizottság döntése nyomán.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!