Bumeráng: közéleti hetilapot indíthat Bochkor Gábor

2012. augusztus 31. 15:40

Bumeráng néven indít közéleti hetilapot a közeljövőben Bochkor Gábor – értesült a Bors. A lapot a Geomédia Kiadó adhatja ki, bennfentes információk szerint már tördelik a próbaszámot.

2012. augusztus 31. 15:40

Hetilapot indít Bumeráng néven Bochkor Gábor – írja a Bors. Azt még nem tudni, hogy a rádiós – aki a közelmúltig a szintén Bumeráng néven futó rádióműsort vezette a Neo FM-en – a háttérben marad, vagy részt vesz majd a lap szerkesztésében is. A hetilap a Bors információi szerint heteken belül megjelenthet. Egy bennfentes szerint egy könnyed hangvételű közéleti hetilapot terveznek, a próbaszámot már tördelik. A Bors úgy tudja, hogy a Geomédia Kiadó felel majd a Bumeráng kiadásáért (egyebek mellett hozzájuk tartozik a Vasárnapi Hírek és a Szabad Föld is).

A lap kereste Bochkort, de nem tudta elérni. Az újság másik „szellemi vezére”, a Neo FM egykori vezérigazgatója, Földes Ádám sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta a Bors értesüléseit az új hetilapról.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:38
Még egy gagyi!A közéletet én pont nélküle képzelem el.
öszödibeszéd
2012. október 15. 14:24
Közéleti hetilapot indíthat Bochkor Gábor - Pofozógép címmel. A vezércikk arról szól majd, hogy hogyan és miért pofozzuk fel olimpiai bajnokunk sikerétől meghatódó kolleganőnket.
Feyszáll
2012. szeptember 01. 20:57
Addig nem akarok meghalni, mig ezt az akasztanivaló ráncos Bocskort dolgozni nem látom.
négyzetgyök
2012. szeptember 01. 17:16
EZ ELÉG SILÁNY LETT, TE KIS HAVASI GYÖKÉR!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!