Elhunyt Türk István

2012. szeptember 07. 14:38

Elhunyt Türk István, a hazai webes szakmai körökben „Moszi”, „Mosquito” vagy „@atomvillanas” néven ismert szakember. A rendszergazda a napokban kezdte volna meg munkáját a Sanománál, illetve blogja újraindítását is erre az időszakra tervezte.

2012. szeptember 07. 14:38

Türk István, vagy ahogy a hazai webes szakmai körökben ismerték, „Moszi”, „Mosquito” vagy „@atomvillanas”, 2012. szeptember 5-én este súlyos cukorbetegségéhez köthető rosszullétet követően hirtelen hunyt el – számolt be a hwsw.hu. A Telnet Magyarország Kft., illetve később a Kirowski rendszergazdája, a HuWiCo mozgalom volt elnöke, aki tervei szerint szeptembertől a Sanománál folytatta volna munkáját, a webfejlesztés, keresőoptimalizálás területén is nagy tapasztalatot halmozott fel. Türk István kulcsfigurája volt a magyar webanalitikával és SEO-val foglalkozó szakkonferenciának, a SuperSEO/Superweeknek is.

A SEOblog.hu létrehozásával sokat tett a hiteles, becsületes, valódi eredményekre képes SEO-szakma kialakulásáért. Sokat harcolt a gyenge minőségű, kártékony keresőspamek és rosszindulatú megoldások művelői ellen. Hitt benne, hogy megfelelő edukációval a megrendelők, weboldal üzemeltetők is megtanulják helyesen értelmezni a viszonylag fiatal szakterületet – írta az oldal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!