A jövő kormányfőjét keresi a Riszpekt Ház

2012. október 10. 10:32

A Riszpekt Ház szerint Bajnai Gordont meg kell zabálni, tőle fél egyedül a Fidesz, de nem vezértípus és tapasztalatlan is.

2012. október 10. 10:32

Az Index parlamenti összefoglalója az elmúlt egy hét összes fontosabb politikai eseményét is felidézte a Matolcsy-csomag bejelentésétől kezdve, Ángyán József újabb kritikáján át egészen a soproni szocialista választási győzelemig, de röviden bemutatkozott az LMP új képviselőnője is.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. október 11. 08:19
Bajnai Gordon van a levegőben csak egy baj na van, hogy nem 55000 méter magasan, és nem marad ott.
Vén Csataló
2012. október 11. 08:00
Bajnai azért nem "vezértípus", mert ö strómantípus. Mint a csicska komcsi-libsi társaság minden eddigi kormányföjelöltje (pardon: helytartójelöltje). Még hogy félne töle a Fidesz? Ez lesz most a szloge , amivel behúzzák mögé a vörös horda kétkedö részét? Istenem, de sötét egy társaság. Bajnai az egyik legjobban támadható nyomorult az egész ballib bandában. Komcsi pedigré, szemét privatizációs meggazdagodás, emberéletekbe kerülö vezetöi alkalmatlanság, eu-s pénzek szétszórása a Gyurcsányi kormányban, végül egy bazi nagy IMF hitel felvétele, amit azóta is fizetünk. Ennyi Bajnai "tehetsége". Mi kell még? OK majmok, rettenetesen félünk Bajnaitlól! Tapadjatok szépen mögé, és gyertek vele! De aztán ne tessék csodálkozni, ha ketté lesz hugyozva, mint valami hóember. :D
USsange
2012. október 10. 21:39
Aztán mitől rettegne bajnaitól a Fidesz? :))) Ja tudom, így kell reklámozni egy lepkefingot...
lavor
2012. október 10. 20:45
Ez most gyenge lett srácok. Na nembaj. Gondolom mindenkit az érdekel, hogy mi volt az a rap szám a videó közepén. Hát ez: http://www.youtube.com/watch?v=Tx1DGH3CPnA Szívesen. Jah, még vmi, Juhász Petike, szar vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!