Egyesületet alapított Bajnai Gordon

2012. október 18. 20:09

Csütörtök délután Bajnai Gordon volt kormányfő vezetésével megalakult a Haza és Haladás Egyesület – értesült a Népszabadság Online. A volt kormányfő visszatérésének bázist adó szervezet munkájában részt vesz Oszkó Péter és Balázs Péter is.

2012. október 18. 20:09

A nol.hu oldalon olvasható írás szerint az alapítók között van Oszkó Péter és Balázs Péter, a Bajnai-kormány pénzügy- és külügyminisztere, Szigetvári Viktor, aki az MSZP kampányfőnöke volt 2006-ban és 2010-ben, Felcsuti Péter, a bankszövetség korábbi vezetője, valamint Vörös T. Károly, a Népszabadság egykori főszerkesztője.

Bajnai Gordon, aki 2009 áprilisa és 2010 májusa között vezette a kormányt, október 23-án felszólal a Milla október 23-ai demonstrációján, várhatóan ott beszél majd a szervezet céljairól és lehetőségeiről.

Csütörtökön először az atv.hu hírportál írt arról, hogy nem a Milla, hanem egy általa létrehozott új egyesület adja majd a volt miniszterelnök politikai visszatérésének bázisát. A portál arról is írt, hogy Bajnai Gordon stábjában szerepet kaphat Urbán László, az első Orbán-kormány pénzügyminiszter-jelöltje. A volt kormányfő stábjából a Népszabadságnak azt mondták: bár Urbán László koordinátorként részt vesz a Bajnai Gordon által létrehozott Haza és Haladás Alapítvány gazdaságpolitikai projektjében, de nem alapító tagja a most létrehozott egyesületnek.

Bajnai Gordon leköszönése után létrehozta a szakpolitikai programokat kidolgozó alapítványát, az esetleges későbbi politikai szerepvállalásáról szóló kérdéseket azonban rendre elhárította.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. október 19. 09:47
Ha ebbe az egészbe jól belegondolunk, már azt is feltételezhetjük, hogy MINDEN, de MINDEN, úgy, ahogy van, előre ki lett tervelve, mert a jelen rezsim és a 'második világ' szálai úgy össze vannak fésülve, olyan sok kötődéssel - rokoni, baráti, érdeki - vannak egymással kapcsolatban, hogy az ami a jelen helyzet, szinte előre előkészített. Mint tudjuk az 1945 utáni rezsimeket mind a zsidók szervezték és vezényelték le vagyis a jól ismert MSZMP, majd ennek jog és mindenféle utódja ez a bizonyos MSZP, amelynek szárnyoldalai az SZDSZ, a jelen DK és az LMP, valamint ennek "ellenfele" a Fidesz+KDNP, UGYANAZOK. Ne ringassuk magunkat illúziókban, hogy a Fidesz majd ellene megy a 'második világnak' és magyar nemzeti érdekeket fog kiharcolni. CSAK ÚGY TESZ. Tehát ez a jelen, úgynevezett "válsághelyzet" meg lett rendezve, és nem csak ami az anyagiakat illeti, de már saját, önálló IDEOLÓGIÁJA is van. Bizony, egy helyeztből ideológiát is lehet létrehozni. Ez az. Ez a mai állapot illusztrtálja a saját ideológiáját és fordítva. Nem összeesüvésből kell helyzetet létrehozni, hanem önmagát létrehozó helyzetből úgyis kialakul az azonosérdekűek összeesküvése. Amint egy utóbbi futballmérkőzés alkalmával - lehet, hogy meggondolatlanságból, de lehet, hogy üzenetjelzésként - a "főszereplők" AZONOS PÁHOLYBAN foglaltak helyet.
korona
2012. október 19. 09:19
Az Európai Unió képeztette ki Bajnit, hogy lecseréljék vele Orbán Viktort. Ahogy látom a kommentekből, elég sokan hajlanak már a megfelelő KÖZVÉLEMÉNY bedobása után, hogy el is fogadják vezérnek ezt a Bajnait. Bajnai csak egy BÁB LENNE, egy marionetta, amelynek a zsinórjait Brüsszelből, ha nem még messzebről, mondjuk az USA-ból rángatnák a levegőpénzt előállító gigabankok, mint amilyen a Goldman Sachs, de a függöny mögött a fő rángató a Rothschild. A cél Magyarország teljes alávetettségének elérése a globalizátorok részéről. Ennek a folyamatnak ravaszul egyengetik az útját, például a Jad Vashem jeruzsálemi intézmény díjakat osztogat bizonyos zsidómentőknek, emezek meg nyalnak vastagon, márcsak személyi érdekükből is. Szóval, megy a terep előkészítése, hogy minden, ami "magyar" főnév, melléknév vagy jelző, szép lassan bedarálódjon, eltűnjön, megsemmisüljön. Ennek egyik pirulája ez a tehetségtelen Bajnai Gordon, aki maga is zsidó. Milyen szép és ideális lenne a zsidók véleménye szerint, hogy a "magyar vezér" egy zsidó lesz majd és nem ilyen 'félzsidó', aki nem teljesen transzparens a számukra. És minél önállótlanabb, tudatlan, rutintalan a iszemelt BÁB, annál jobb, annál jobban fog majd tőlük függni. A szomorú csak az, hogy a zsidók vagyis a globalizátorok csaliját sok meggondolatlan magyar be is kapja, és elkezd reménykedni, hogy hátha majd ez a Bajnai segít a pénztelenségében. A terület előkészítése a helyzet sötétre festése az, hogy most minden rossz, és, ha így marad, ha Orbán marad, akinek a belzebúbja ez a Matolcsy, akkor bizony a jövő egyenesen kilátástalan. Ennek sokan felülnek. Sokan elhiszik, és ami a legrosszabb, hogy főleg a fiatalok. Ravasz a zsidó! Egy szavát sem szabad soha elhinni, mert mindig, és örökre a saját érdekét nézi. Aztán meg ne feledjük el, hogy a Föld nevű bolygón KETTŐ VILÁG VAN: a nem-zsidók világa és a második világ, a zsidók világa. A zsidók kizárólag azért szerveződtek zsidóvá júda törzsiből, hogy legyőzzék a nem-zsidó világot, és uralkodjonak felette. Ez a harc, ez az örökös háború jelenleg is tart. Bajnai is egy epizódja ennek a 'zsidó háborúnak'.
magnamater
2012. október 18. 22:19
Hogyan fognak haladni? Alighanem libasorban. Nyugi, libuskák, nem fognak titeket tömni, csak tépni.Kívánságra kóser vágás biztosítva.
egysegelem
2012. október 18. 22:00
Azt Orbanek rettenetesen jol kitalaltak a maguk szempontbol, hogyan lehet teljesen ellehetetleniteni a sajat levaltasukat, mert ez a rendszer total kicsinalja az ellenzeket. Ahogy az latszik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!