Idén is díjazzák a legkiválóbb tényfeltáró cikket

2012. október 30. 13:57

A Gőbölyös József Soma Alapítvány idén is pályázatot írt ki tényfeltáró újságírók számára. A legkiválóbb, valamely magyarországi társadalmi, illetve gazdasági visszásságra fényt derítő írásmű szerzőjét egymillió forinttal jutalmazzák.

2012. október 30. 13:57

A Gőbölyös József Soma Alapítvány idén is pályázatot írt ki tényfeltáró újságírók számára. Tényfeltáró, valamely magyarországi társadalmi, illetve gazdasági visszásságra fényt derítő, legalább 6 ezer, legfeljebb 100 ezer leütés terjedelmű, megjelent vagy még publikálatlan írásokat várnak. A díjra pályázhat maga a szerző, de jelölheti őt más természetes vagy jogi személy, így természetesen egy-egy szerkesztőség is. Jelölt csak olyan személy lehet, aki a következő díjkiosztás időpontjáig, jelen esetben 2013. január 11-ig nem tölti be 37. életévét.

A jelölés alapjául szolgáló írásművet Word formátumban, az [email protected] e-mailcímre várja a kiíró. Az üzenetnek tartalmaznia kell a jelölt nevét, születési idejét és elérhetőségeit, a jelölő nevét és elérhetőségeit (e-mail cím, levelezési cím és telefonszám), valamint hogy a jelölés alapjául szolgáló írás mely sajtótermék mikori számában olvasható.

Az egymillió forinttal járó Soma-díjat 2012. legkiválóbb tényfeltáró írásművének alkotója veheti majd át 2013. január 11-én.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!