Kiakadt a Jobbik a Frizbiben szereplő „rendőrbűnöző” miatt

2012. október 12. 16:20

A Jobbik szerint felháborító, hogy egyes bűnözőket „celebként” szerepeltetnek a médiában.

2012. október 12. 16:20

Novák Előd, a Jobbik alelnöke példaként említette, hogy a Tv2 Frizbi című műsorának vasárnapi adásában interjút készítettek azzal a volt rendőrrel, aki szeptember 19-én Gödöllőn egy kocsmai inzultust követően bozótvágó késsel és egy viperával (teleszkópos fémrúddal) életveszélyesen megsebesített egy férfit.

A jobbikos politikus szerint az is elfogadhatatlan, hogy a tette elkövetésekor még a Készenléti Rendőrség állományában lévő „rendőrbűnöző”, akinek – mondta – rendőrként példát kellett volna mutatnia a törvények betartásában, azért is mehetett el az interjúra, mert a bíróság az előzetes letartóztatása helyett mindössze a házi őrizetét rendelte el.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2013. március 29. 14:26
"hogy egyes bűnözőket „celebként” szerepeltetnek a médiában." Pedig napi szinten vannak maszoposok a tívíben.
nyugalmazott tanár
2013. március 29. 14:26
A médiában szerepeltetett bűnözők mint jó kollégák jelennek meg azokon a helyeken. Ezek már csak ilyen "független sajtó"-termékek. Függetlenek erkölcstől, etikától, emberi jóérzéstől. Ezeket védi a MILLA. :-))))))))
kukagyerek
2012. december 12. 21:44
Neveket!
next mindig élni fog
2012. október 15. 17:25
Én meg sokszor kiakadok Novák Elődke, a törpe hangvételén! Tomcattet megint oda kéne küldeni hozzá, hogy megmutassa, hogy ki az úr! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!