Nem nézte a Való Világot, perrel fenyegetik

2012. október 07. 19:21

Az RTL Klub Híradójában szerepelt az a lány, aki a forgatáson szerzett élményeit később leírta blogjában. Ebben egy magánbeszélgetést is idézett, amelyből kiderült: a Való Világ nem nyerte el a tetszését, nem nézte a sorozatot. A csatorna most perrel fenyegeti.

2012. október 07. 19:21

Az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjának elkészítésében vett részt az a blogger, aki később leírta élményeit oldalán, s ezért a csatorna perrel fenyegette meg. Molnár Rita egy, a forgatás szünetében, a kocsiban lezajlott beszélgetést idézett eredeti bejegyzésében. „A dialógusunk alatt szóba került az RTL Való Világ című műsora, amiről én elmondtam, hogy a legelső szériából láttam kb két adást, azóta egyet sem. Megbeszéltük, hogy én nem tartozom a VV nézők tábora közé, ami »látszik is rajtam«.” – írta.

Miután a cikk az Index címlapjára került, az RTL Klub műsorának szerkesztője felkereste a szerzőt: „Nem tetszik nekünk, amit a Való Világról írtál. Ez egy magánbeszélgetés volt a kocsiban, amit te közzétettél. Ehhez nincs jogod” – mondta a blogger újabb bejegyzése szerint. Bár a Molnár Rita felajánlotta, hogy törli a cikk valóságshowra vonatkozó részét, a szerkesztő leszögezte: a csatorna jogi útra tereli az ügyet.

Posztja végén található megjegyzéséből úgy tűnik, Molnár Rita nem ijedt meg az RTL Klub fenyegetéseitől, és azt sem bánja, ha a későbbi adásokban nem jut szerephez.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!