Váltás a harmadik legidősebb magyar lap élén

2012. október 02. 10:03

Október elsejével R. Tóth Gábort nevezték ki a két Csongrád megyei napilap, a brit Daily Mail csoporthoz tartozó Délmagyarország és a Délvilág főszerkesztőjévé.

2012. október 02. 10:03

Október elsejével R. Tóth Gábort nevezték ki a két Csongrád megyei napilap, a Délmagyarország és a Délvilág főszerkesztőjévé – tájékoztatta az újságokat kiadó lapcsoport hétfőn az MTI-t. A napilapok eddigi főszerkesztője, Sulyok Erzsébet a jövőben az információs rovat munkáját irányítja, elődje e poszton R. Tóth Gábor volt.

A brit Daily Mail csoporthoz tartozó Délmagyarország százkét esztendeje, 1910. május 22-én jelent meg először, a legnagyobb múltú megyei napilap, amely a hazai újságok közül a Népszava és a Nemzeti Sport után a harmadik legidősebb. A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség honlapján közölt adatok szerint a Délmagyarország és a Délvilág együttes nettó nyomott példányszáma átlagosan napi 44 991 volt 2012 második negyedévében, s a két napilapból átlagosan 42 754 darabot terjesztettek naponta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!