Vietnámban tárgyal Szijjártó

2012. október 30. 10:46

Oktatási, egészségügyi, vízgazdálkodási, informatikai és mezőgazdasági együttműködési kérdésekről tárgyal Szijjártó Péter Vietnámban.

2012. október 30. 10:46

Vietnámba utazott Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, aki szerdán részt vesz a fővárosban, Hanoiban a magyar-vietnámi gazdasági vegyes bizottság soron következő ülésén – tájékoztatta az államtitkár sajtófőnöke kedden az MTI-t. Varga Éva közölte: a megbeszélés napirendjén elsősorban oktatási, egészségügyi, vízgazdálkodási, informatikai és mezőgazdasági együttműködési kérdések szerepelnek.

Az államtitkár találkozik mások mellett Nguyen Tan Dung vietnámi miniszterelnökkel, Bui Quang Vinh tervezési és beruházási miniszterrel és Nguyen Phuong Nga külügyminiszter-helyettessel. Csütörtökön Ho Si Minh városban magyar-vietnámi üzleti fórumot tartanak, amelyet Szijjártó Péter nyit meg, majd találkozik a város népi bizottságának vezetőivel – tájékoztatott a sajtófőnök.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birkakaka
2012. október 30. 13:01
Vietnami csüngőhasú disznóba fektet a magyar állam?
G. Pantyelejevics
2012. október 30. 12:53
Kiáll a rizsföldekre világszerte és kiabál, hogy "magyar állampolgárságot, baltásgyilkost vegyenek!". a mi kis handlénk. :P
Gumimaci
2012. október 30. 12:41
Tán sok vietnámi van magyar börtönben? Oszt mennyiért engedünk szabadon egy vitnámit?
birkakaka
2012. október 30. 12:30
Vissza vásároljuk azt a sok sok biciklit amit önkéntes felajánlásunkból vett nekik az állam bá anno!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!