Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Feljelentette Szegedi Csanádot a Jobbik

2012. november 02. 21:32

Két jobbikos politikus feljelentést tett Szegedi Csanád ellen befolyással üzérkedés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. A párt szerint az EP-képviselővel szemben további súlyos bűncselekmények megalapozott gyanúja is felmerült.

2012. november 02. 21:32

Befolyással üzérkedés és hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett két jobbikos országgyűlési képviselő Szegedi Csanád, a pártból korábban kizárt politikus ellen. Lenhardt Balázs – aki Kulcsár Gergellyel közösen jegyzi a feljelentést – az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében emlékeztetett, Szegedi Csanádot a Jobbik 2012 nyarán „folyamatos hazudozásai és nyilvánosságra került megvesztegetési kísérlete miatt” kizárta a pártból. „Akkor derült ki zsidó származásáról az igazság, és azóta érdekes metamorfózison ment át az európai parlamenti képviselő: keményvonalas radikálisból a legszélsőségesebb cionista álláspont visszhangjává vált” – írta Lenhardt Balázs.

Az ellenzéki politikus szerint a Jobbik által elnyert EP-mandátumot azóta jogtalanul bitorolja Szegedi Csanád, így a pártnak mindent el kell követnie, hogy „lemondassa az árulót”. A párt szerint „további súlyos bűncselekmények megalapozott gyanúja is felmerült Szegedi brüsszeli ténykedése kapcsán”.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. november 03. 20:41
Furccccsa, naggyon furtsa!
matyóhimes
2012. november 03. 18:31
Mekkora béna ez a Jobbik! Nagyon átlátszó...
bajai
2012. november 03. 16:52
Vajon miért van az, hogy normális emberek agyatlan állatokká válnak hozzászólásaikban? Egyáltalan létezik olyan oldal ahol a kommentelőknek nem fröcsög a nyálúk?
magdi
2012. november 03. 13:49
áruló lett azért, mert a saját döntésén kívül a nagymamája zsidó? nem is értem hogy tehetett ilyet, h nem ő döntötte el, h milyen nemzetiségűek legyenek a felmenői! ez tényleg árulás! valóban bűnhődnie kell ezért az aljas tettéért, nemdebár?! szánalmas banda ez a jobbik. ömlik belőle a meghasonlás, akinek van egy kis esze, látja és nem áll az ő pártjukra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!