Elindult az MTVA határon túli fóruma

2012. december 16. 09:07

Vasárnaptól elérhető a Kós Károly Kollégium, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) határon túli tanácsadó testületének saját honlapja.

2012. december 16. 09:07
A szervezet közleménye szerint a kollégium névadója előtt tiszteleg, amikor éppen vasárnap üzemeli be honlapját, hiszen éppen 129 évvel ezelőtt, 1883. december 16-án született Kós Károly, a magyar kultúrtörténet nagy polihisztora.
 
A www.mtva.hu/KKK címen elérhető internetes portál nem csupán a testület információs fóruma lesz, hanem - a kollégium tagjainak szándékai szerint - szellemi műhely, vitafórum, adatbank, fotó- és videotár is.
 
Hozzátették: a honlap műhely jellegéből adódóan a szerkesztők azt szeretnék, ha a Kárpát-medence minden részéből fogadhatnának és közölhetnének közérdekű cikkeket, véleményeket, tanulmányokat, és így a portál rohamosan bővülhet majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!