HVG: Feljelentették csalásért a Roma Sajtóközpontot

2012. december 19. 21:44

Csalás miatt feljelentést tett az ország első roma hírügynöksége, a Roma Sajtóközpont ellen (RSK) ellen a közhasznú szervezet egyik alapító tagja a budapesti VII. kerületi kapitányságon - számolt be a hvg.hu. Lakatos Elza tudatta a hatóságokkal: „kihasználta, tönkretette az RSK”, és most bármikor elárverezhetik a feje fölül a tetőt.

2012. december 19. 21:44

A hvg.hu emlékeztetett: Lakatos Elza 2003-ban az RSK akkori igazgatónak a javaslatára beltagságot és ügyvezetői tisztséget vállalt az RSK cégében, az Opre Médiaszolgáltató Bt-ben, a cég ugyanis azt ígérte, hogy fizetni fogják utána az alkalmazotti járulékokat. A Bt. azonban az elmúlt években olyan jelentős adótartozást halmozott fel, hogy most elárverezhetik az újságíró lakását. 

Lakatos Elza közlése szerint évek óta több százezer forinttal tartozik neki az RSK. Erről több, mint fél évig peren kívül próbált megegyezni az azt működtető egyesülettel, hiába. Az RSK közgyűlése elismerte a tartozást, melyet az Opre Bt halmozott fel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leceli
2012. december 21. 16:54
Kutyabol nem lesz szalonna:-)))!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!