A családokért aggódik Bajnai miatt a Fidesz

2013. január 19. 16:41

A Fidesz szerint rengeteg család életét lehetetlenítené el a Haza és Haladás Egyesület azon ötlete, miszerint az átlagbér 30 százalékára, jelen esetben 98 ezer forintról 66 ezer forintra csökkenjen a minimálbér.

2013. január 19. 16:41

A Fidesz álláspontja szerint a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás Alapítvány minimálbér-csökkentési javaslata a megvalósulása esetén újra szociális válságot teremtene Magyarországon - jelentette ki Puskás Imre, a számvevőszéki bizottság fideszes alelnöke szombati sajtótájékoztatóján, Budapesten. A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy a Haza és Haladás Egyesület egyik programpontja szerint az átlagbér 30 százalékára, jelen esetben 98 ezer forintról 66 ezer forintra csökkentenék a mindenkori minimálbért.

Puskás Imre szerint az ilyen gondolatok megszületésükkel veszélyeztetik a 2010 óta létrejött szociálpolitikai vívmányokat. Hangsúlyozta: lépcsőfoknak kell lennie a segély, a közmunkával szerezhető juttatás és a minimálbér összegei között. A fideszes képviselő komoly támadásnak nevezte a minimálbér-csökkentési javaslatot, amellyel szerinte nagyon sok család élete lehetetlenülne el.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rogananti
2013. január 20. 21:57
Kis pontosítást igényel a cikk: A nyerges, simicska, demján, robán, és csányi családját.
antioxi
2013. január 20. 15:12
Bajnai, a mosolygós gyilkos ellen minden formában fel kell lépni. Bajnai, a mosolygós gyilkos (amerikai tanácsadókkal, /CIA?/ pénzzel, stb) most olyan álarcot igyekszik a fejére húzni, hogy ne látszódjék ki a pajesza. Azonban az túl hosszúra nőtt, kilátszik. Bajnai, mosolygós gyilkos, ismerünk már, nincsenek illúzióink!
start
2013. január 20. 14:27
A fidesz félti a családokat Bajnaitól, Bajnai félti a multikat a fidesztől.
bagira
2013. január 20. 11:27
Magyarország sírásói, akik már -- 1985-86-ban tudták, hogy nem tartható fenn, az amit ők a "legvidámabb barakk"-nak hívnak. Ezért sunyi módon „megrendeztek”1990-ben egy félresiklatott gyalázatos rendszer váltást. Mire észbe kapott az ország lebutított lakossága, már szétlopták, bezárták, felszámolták, eladták a szavazóbázisuk alól is minden értéket teremtő, üzemet, gyárat,bankot, tettek ezzel milliókat munkanélkülivé -- csak sajnos kevesen emlékeznek vissza. -> 2008-ig még válság sem volt mégis megtörtén a tatárjárás szerű ország rombolás, ország és nép teljes mértékű kirablása, és eladósítása!! ->2002-2009 közt medgyessy - a gazember - gyurcsányi-bajnai Olyan feltételekkel vettek fel külföldről, újabb és újabb hiteleket, a magyar nép nyakába, gazdagítva ezáltal is a külföldi multikat -->> amivel még az unokáink életét is megnyomorították. Élj a mának, élj hitelből, ne törődj a holnappal szemlélet uralkodott el, s amikor ebből gúzsból szabadulni akar az ország azonnal zeng a lebutított gyűlölet-kórus ... és csak nyafognak és nyavalyognak, minden megjelent cikk alatt, mint e fórumokon e tutyimutyi agyhalott lakájok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!