Feljelentést tett a Jobbik a Szent Korona meggyalázása miatt

2013. január 11. 15:08

Feljelentést tett a Jobbik ismeretlen tettes ellen a VII. kerületi rendőrkapitányságon, mert elmondásuk szerint Budapest belső-erzsébetvárosi közterületein egyre gyakrabban jelennek meg Szent Koronát sértő graffitik.

2013. január 11. 15:08

Kató Alpár, az ellenzéki párt VII. kerületi alapszervezetének elnöke pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: a magyar államiság jelképét gyalázó falfirkák az elmúlt hónapokban többször megjelentek a kerületi utcákon, amit pártja elítél. Hozzátette: ezek letakarításában rendszeresen részt vesznek.

Stummer János, a Jobbik erzsébetvárosi képviselője arról beszélt, hogy noha a Szent Korona mint nemzeti jelkép csak a júniusban hatályba lépő büntető törvénykönyv értelmében élvez védelmet, úgy vélik: addig is mindent meg kell tenni a szimbólum megsértői ellen. A feljelentést a két politikus mellett Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik budapesti elnöke is aláírta.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. január 12. 00:22
Izraeli zászlót is szoktak égetni...
freehckr
2013. január 11. 15:32
„a magyar államiság jelképét gyalázó falfirkák az elmúlt hónapokban többször megjelentek a kerületi utcákon” A választásokig hátralévő alig több mint egy évben sajnos számíthatunk ennél vérforralóbb baloldali/liberális/zsidó provokációra is, nem véletlenül vetette be a zsidó lobbi Ron Werber-t is a cionista bűnszervezetek mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!