Helsinki Bizottság: Elítélték Tomcatet első fokon

2013. január 09. 15:19

A Magyar Helsinki Bizottság közlése szerint a bíróság nem jogerősen egy év két hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bloggert egy 2009-es uszító bejegyzése miatt.

2013. január 09. 15:19

A Tomcat néven publikáló Polgár Tamás a kifogásolt blogposztjában egyebek mellett azt írta: „Olyan légkört kell teremteni Magyarországon, ami a cigányok számára elviselhetetlen. El kell őket nyomni, ki kell szorítani a közéletből, a kultúrából, és mindenféle etnikai jellegű megnyilvánulásukat kíméletlenül elfojtani. Meg kell roppantani a gerincüket. […] Ne sírni tessék, hanem keresni a lehetőséget az ellencsapásra. A ti utcasarkotokon tán nem ácsorog egy drapp galeri? Szedjetek össze húsz embert, menjetek le, és egy szó nélkül verjétek szét őket”.

A fenti közléséért a Pesti Központi Kerületi Bíróság eljáró tanácsa egy év két hónap, öt évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Polgárt. Az ítélet nem jogerős.

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2014. június 13. 10:55
idióták
Schrödinger Aranka
2013. január 10. 13:58
http://www.youtube.com/watch?v=K0ieGFscDaU Tomcat, Te egy ritka gyáva fazon vagy. Miért nem merted nyíltan vállalni a szerzőséget, miért sunnyogtál? És miért kértél zárt tárgyalást, te szólásszabadság bajnoka, te?
keszon
2013. január 09. 23:42
Idézzünk fel egy klasszikust: sodikaCímszavakban a mozgásképtelen puhos szarról Az áldást sodika küldte 2009. március 31., kedd - 20:35-kor Címkék: buncselekmeny eroszak puhos szar 88 komment Mielőtt ez az választási csalásban érintett, mozgásképtelen puhos szar elkezdene hazudozni a blogjában, jobbnak érzem tisztázni a tényeket. Nem azért ért utol, mert utol akart érni. Én akartam, hogy utolérjen. Marci előre felhívott mobilon, hogy fussak, én pedig azt válaszoltam neki, hogy lószart fogok én futni. Nem rúgott tökön. Többször is próbálkozott vele, de közel sem járt, ugyanis egy mozgásképtelen, puhos szar. Nem ütött meg, mert valószínűleg sejtette, hogy abból valódi verekedés lenne. Az, hogy beszélgetés közben teljesen váratlanul arcon fejeljük a másikat, hasonló kaliberű gyáva dolog, mint amikor valakit meglepetésszerűen hátulról ütünk le, vagy késelünk meg. De hát a választási csalásban érintett, mozgásképtelen puhos szaroknak csak ehhez van merszük. Nem igaz, hogy megfutamodtam volna. A fejelés után megálltam vele szemben, várva a következő támadást. Ezt nyomatékosítandó még a kameraállványommal is megütöttem őt. Elhatároztam, hogy semmiképpen sem fogok elsőként hátat fordítani. Az idilli, és tisztességes képet Pál Marci zavarta meg, aki egyrészt őkelmét nem hagyta szabadon mozogni, nekem pedig folyamatosan azt kiabálta, hogy menjek a buszhoz, elég volt már. Egy hollywood-i forgatókönyvíró nem írta volna bele Pál Marcit a történetbe. :) Igen, az orrom vére valóban eleredt a fejeléstől. Feljelentést nem fogok tenni. És nem azért nem, mert derogál egy mozgásképtelen puhos szar elítéltetésébe energiát fektetni (ha egy liberális és/vagy zsidó tettesről lenne szó, ez egyáltalán nem akadályozna), hanem azért, mert én nem vagyok egyesekhez hasonlóan ügyészségen vígan köpő spicli. Nem tekintem őt annyira az ellentétes oldalon állónak, hogy helyesnek érezzem a feljelentését. Úgy érzem, azzal én magam is lesüllyednék a hazafiakat (bármilyen okból) besúgó ócska spiclik közé. Nem, én egy nemzeti oldalon álló embert soha nem jelentek fel. Még akkor sem, ha egy választási csalásban érintett, puhos szar. (rögzített hanganyag hamarosan) By SoDI
keszon
2013. január 09. 20:01
tényleg árti, milyen érzés tudni, hogy ahogy kiteszed az ólból a csülkeidet, egy csapat indexzsidó mutogat rád, és kiabálja, hogy tolvajnácigarázda? szerinted meddig lesz ez még így? érdemes neked bármit is tenni a nyilvánosság előtt? vonulj inkább vissza pár évre, és imádkozz, hogy elfelejtsenek. te akármennyi, legalább szerinted pozitív tettet hajthatsz végre, az eddigi mocskot nem mosod le magadról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!