Bajnai: Helyre kell állítani a gazdasági bizalmat

2013. február 12. 14:31

A volt miniszterelnök egy budapesti konferencián kijelentette: a gazdasági korszakváltás első és legfontosabb intézkedése, hogy a gazdasági bizalmat helyre kell állítani Magyarországon.

2013. február 12. 14:31

A gazdasági korszakváltás első és legfontosabb intézkedése, hogy a gazdasági bizalmat helyre kell állítani Magyarországon – mondta Bajnai Gordon volt miniszterelnök egy budapesti konferencián kedden. A Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 választói mozgalom társalapítója szerint ami az embereknek a remény, az a gazdaságnak a bizalom, amit helyre kell állítani. Mint mondta, Magyarországon éppen ez az alapzat ingott meg és szállt el az elmúlt évek gazdaságpolitikája nyomán.

Bajnai Gordon szerint a bizalmat nem lehet szavakkal, pódiumbeszélgetésekkel megalapozni, csak szívós, kitartó munkával, intézmények fejlesztésével, stabil jogrendszerrel és garanciákkal. „Magyarországnak 2014 után többet kell majd tennie a szokásosnál, hogy ezt a bizalmat helyreállítsa” – tette hozzá.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. február 13. 10:30
Gordon! A Libások bizalma, az nem számit?????
kuwiq
2013. február 12. 16:24
Mondja ezt az az ember, amelyiknek a cége tönkretette a libatenyésztést, a baromfifeldolgozást a Hajdúságban, akinek a cége érintett a székházügyekben-perekben, akinek a minisztersége alatt fejlesztési pénzeket osztott diszkófényekre, kutyafitnesszre, aki benézte a malév visszavásárlásnál az oroszok privatizációs garanciáját stb...
Ludas Mutyi
2013. február 12. 16:04
Libát, kacsát , rámszavazó marhát azonnalra ! Bizzanak bennem ! http://www.youtube.com/watch?v=pUAjMeqHH3A I am supported by Mr. Charles Gati ! Thanks to USA Motto: " bizza rám a libáját,ingyen kapja az urnáját"
ballada
2013. február 12. 16:01
Bajnai féle bizalom az eu felé az adósságok felszedését jelenti uzsora kamatra ,de az eunál is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!