Feljelenti az atv.hu-t a Jobbik

2013. február 22. 19:37

A párt erzsébetvárosi alapszervezete személyes adatokkal visszaélés és jegyzőkönyveik nyilvánosságra hozatala miatt tesz feljelentést az atv.hu ellen. A Jobbik szerint a portál csütörtöki, a párt és az ELTE BTK HÖK kapcsolatáról szóló cikkében több valótlanságot is állított.

2013. február 22. 19:37

Feljelenti az atv.hu-t a Jobbik erzsébetvárosi alapszervezetének elnöksége személyes adatokkal visszaélés és jegyzőkönyveik egyes részeinek nyilvánosságra hozatala miatt – közölte az ellenzéki párt pénteken az MTI-vel. A VII. kerületi Jobbik közleménye szerint a hírportál csütörtöki cikkében több valótlanságot állít, így például az írással ellentétben soha nem sértették meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem(ELTE) autonómiáját.

A Jobbiknak – más pártokhoz hasonlóan – országszerte több, hallgatói érdekképviseletben is dolgozó tagja és szimpatizánsa van – közölték, megjegyezve: ahogy eddig, úgy ezután sem fogják ezt megtiltani. Visszautasították azonban, hogy az erzsébetvárosi Jobbik az ELTE bölcsészkarán (BTK) működő hallgatói önkormányzat (HÖK) infrastruktúráját használta volna, illetve azt az állítást, hogy az egyetem területén szóróanyagokat terjesztettek. Kitértek arra is, hogy az atv.hu több téves információt közölt a Jobbik és a HÖK összefonódásairól, emiatt az érintettek helyreigazítási kérelemmel élnek. Azt is közölték, hogy a hírportál írásában idézett mondatok jelentős része hitelesített jegyzőkönyveikben nem szerepel, azokat szerintük így meghamisították.

Az atv.hu csütörtökön azt írta: az ELTE BTK HÖK aktivistái terjesztették a Jobbik újságját, plakátoltak és kampányoltak a pártnak. A cikk szerint dokumentumokkal igazolható, hogy jelentős egyezések vannak az erzsébetvárosi Jobbik és a bölcsészkari HÖK-vezetők között

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyóhimes
2013. május 11. 20:34
Az ATV a tényeket közölte! Pont. Antimagyar a Jobbik: -behívják a gyarmatosító muszlimokat hazánkba (Európai nagyvárosokban lassan már több a muszlim, mint az európai. ez kell ide is!?) -közmunkásokat dolgoztatnak magánterületen -magyar meccsen iráni zászlókkal szurkolnak -magyart magyar ellen uszít -külföldön rossz hírünket keltik (Colosseum) -soroljam?
matyóhimes
2013. május 11. 20:34
ha az előbb említettekben tényleg nem látod a nácizmus csíráját sem, akkor nem tudok mit csinálni...
3M..
2013. március 18. 19:42
Kezdetnek nem rossz, de inkább bezáratni kéne az egész kócerájt! Szebb Jövőt!
jaszabo
2013. február 27. 13:32
A puding próbája, hogy megeszik. De ismételem: Magyarországon tíltott eszméről beszélünk. Ha valakinek tudomására jutott, hogy valakik bűncselekményt követtek el (jelen esetben náci eszméget hírdetnek), akkor annak KÖTELESSÉGE feljelentést tenni, vagy bűnpártolóvá válik. Nos, ha önnek ilyen tudomása van egy bejegyzett pártról, és nem jelenti, akkor ön is bűnös, bűnpártoló. Érti? Na persze ismerem én az ilyen sunyi módszert. Feljelenteni nem akar, mert attól tart, hogy a független Magyar bíróság fogja kimondani, hogy a Jobbik nem náci, és akkor mi lesz önökkel? Kire lehet majd "nácizni". Így ítélet nélkül legalább folyamatosan fenntarthatják a kis sunyi "zümmögő kórusukat", lehet nácizgatni büntetlenűl. De bátorsága egyikőjöknek sincs, hogy megméresse a jog előtt is magát. Csak a szarkeverés megy, de az rendesen. Undorító kis gyáva férgek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!