FT: Esélytelen, hogy Magyarország megegyezzen az IMF-fel

2013. február 13. 10:24

Semmi esély, hogy Magyarország megegyezzen a Nemzetközi Valutaalappal, mivel Budapest megkezdte a készülődést a devizakötvény-kibocsátásra – írja a Financial Times blogja.

2013. február 13. 10:24

Már semmi esély nincs arra, hogy Magyarország megegyezzen a Nemzetközi Valutaalappal, mivel közel két év után Budapest megkezdte a készülődést a devizakötvény-kibocsátásra – írja a Financial Times beyondbrics blogja. Az írás szerint úgy tűnik, a kormány ezzel megragadja a lehetőséget és „megtömi a kasszát”, mielőtt megkezdené a jövő évi választási kampányt.

A londoni gazdasági napilap még a devizakötvény-kibocsátás előtt érte utol Timothy Asht, a Standard Bank elemzőjét, aki arra számított, hogy Magyarország 2-3 milliárd euró értékben fog devizát kibocsátani – olvasható a Médianéző összeállításában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2013. február 13. 12:18
"FT: Esélytelen, hogy Magyarország megegyezzen az IMF-fel" Tipikus érvelés: hangoztatni a nyilvánvalót és ehhez vélt dolgokat társítani. Volt ehhez hasonló tréfa még egy ősrégi humorműsorban, ahol balatoni fürdőző nyanyákat arról kérdezték: tudták-e, hogy a Balaton már annyira fertőzött, hogy már a 2/3-a hidrogén?
kuwiq
2013. február 13. 11:18
ezzel nem lőttek nyulat először Orbán nyilatkozott, hogy az IMF nem nyitott olyan megállapodásra, amilyet mi szerettünk volna másodszor az IMF nyilatkozott, hogy ami nekik van olyan címszó alatt, az ránk nem alkalmazható most pedig jöttek a pénzügyi szakújságírás legnagyobbjai, és bejelentették, hogy gyakorlatilag kizárt a megállapodás kösz fiúk, sokat segítettetek
barang
2013. február 13. 11:12
na mi van Timit kirugtak az RCBtol?
pierre bayle
2013. február 13. 11:05
Magyarán: eladósodunk 4,5%-on 2,5% helyett. Aki nem tapsol ennek, az nem is magyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!