Lázár közszemlére tette Balog kritikus levelét

2013. február 26. 09:05

Kritikus hangvételű levelet írt az emberi erőforrások minisztere Lázár Jánosnak, aki a levelet bekereteztette, és kirakta parlamenti dolgozószobájának előterébe.

2013. február 26. 09:05

Az emberi erőforrások minisztere néhány hete küldött kritikus hangvételű levelet a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak – írja a NOL. Utóbbi a levelet bekereteztette és a parlamenti dolgozószobájának előterében kifüggesztette a falra. Ennek következtében az üzenetet mindenki olvashatta, „aki felkereste Lázár Jánost az elmúlt tíz napban”.

A NOL szerint a Szépművészeti Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem központi támogatása volt a vita forrása, emiatt alakult ki egy kormányülésen „szóváltás” Balog és Lázár között. A lap egyik forrása elmondta: „ez egy fenegyerekes fricska Lázár részéről egy, a kormányzati hierarchiában fölötte álló miniszter felé. Valószínűleg így demonstrál a levél hangvétele ellen, mert úgy érzi, a vitában neki volt igaza”.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2013. február 26. 11:53
Marad a gyerek ha játszik...
balint60
2013. február 26. 11:49
Lázár egy bunkó, aminek számtalan jelét adta eddig is. Ez a "kifüggesztősdi" csak megerősíti véleményemet.
kamasuka
2013. február 26. 11:44
Ki nem szarja le?
trespass
2013. február 26. 10:50
A balog még miniszter?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!