Orbánmémekkel gyűjtenek aláírást a civilek

2013. február 28. 20:29

Négy magyarországi civil szervezet is bekapcsolódott abba az európai polgári kezdeményezésbe, amelynek célja, hogy az Európai Bizottság alkosson uniós normát a sajtó sokszínűségének biztosítására. Promóvideójukban Orbán Viktor beszéde mögé a köztévé híradójának kifigurázott képeit vágták.

2013. február 28. 20:29

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. március 20. 01:01
Vergődiusz eposzai...
narmer
2013. március 18. 21:24
Seggfej!Undorító vagy!
slomovicz
2013. március 04. 15:01
Ne próbálkozz vele , mert hatástalan. Itt észérvek -nem használnak mivel csak a gyülöletnek él. Ilyen esetre érvényes a példám, hogy 1945 után a németországot megszálló hatalmak, komoly szabályokat hoztak a nácik ellen - azér,t hogy ne kerüljenek többé a közhatalomnak a közelébe sem nácik. Legalább öt év telt el és egy gazdasági fellendülés kellett ahhoz, hogy a nácizmus végképp az emberek szemében is negatív megitélésü legyen. A keleti tartományokban még ma is vannak neonáci hívők! Ezek , meggyőzhetetlenek! Mivel a két eszme (barna vagy vörös) ugyanúgy csak a gyülölet vallása, miért várnád el egy kommunizmus hívőtől, hogy ne gyülöljön, amikor az olyan jó! Nem változnak, csak kiszorulnak, egyedül maradnak előbb - utóbb. Kár az erőfeszítésért.
Anonymtalan
2013. március 04. 15:00
"cöf + egyéb bégetődroid védegyletek = civilek" A második sortól megin' olyasmire ugrasz, amit a saját képzeleted szűleménye. Pedig, ha lejebb olvasol, megindokolom, hogy miért, de csak neked csak most: "A CÖF-ösök pont annyira civilek mint ezek. Magyarra fordítva semmenyire se. Viszont 4 díszszervezetet ne nevezzünk már civileknek. Az hogy civilek az a nem rendőr, tűzoltó, mentős, (+politikus) társadalom nagy többségét jelöli. Itt 4 ön jelölt ballib "civil" szervezetről van szó. Ugyan úgy, mint amikor ellenzékről van szó, abba a Jobbik és az LMP és hasadási melléktermékei is beletartoznak." Felfogtad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!