Saját híroldalt indít Uj Péter

2013. február 25. 13:34

Befektetők segítségével új híroldalt indít Uj Péter, az Index egykori főszerkesztője - értesült a Kreatív.

2013. február 25. 13:34

Új híroldalt indít Uj Péter, az Index egykori főszerkesztője – értesült a Kreatív. Amint azt az újságíró közölte: nem hagyományos portálról lesz szó, hanem egy „korszerűbb, rugalmasabb, hatékonyabb hírlap-reinkarnációról”. Hozzátette: mindez kiegészül majd lazábban kapcsolódó közösségi jellegű tartalmakkal.

Az anyagi háttérről Uj elmondta, magánbefektetőkre támaszkodik. „Úgynevezett FFF-pénzről van szó. Gyönyörű betűszó, most tanultam: Friends, Family, Fools.”

A leendő munkatársakról a publicista nem nyilatkozott, és tagadta azt is, hogy a bejelentés összefüggésben állna Mészáros Zsófi Index-főszerkesztő múlt heti lemondásával.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2013. május 27. 15:46
nahát, pont a választások előtt egy évvel találta ki :) elindítja kis pénzért, kampányol, hátha választások után visszajön az ára...
toportyántiszteletes.2
2013. február 27. 12:32
Tovább cidázik a fityuszka alja hírhamisító bagázsa...HAHA.
kuwiq
2013. február 25. 22:44
Gondolom, egy nyilvános WC online hang és képanyaga lesz a háttér. A cég felvételt hirdet, kizárólag Tourette-kórban szenvedő alkotóknak.
cutcopy
2013. február 25. 21:00
"magánbefektetőkre támaszkodik" Persze, mint a Bajnai..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!