A Jobbik alelnöke szerint az MSZP hazaáruló

2013. március 09. 13:01

A Magyar Szocialista Párt hazaárulást követ el azzal, hogy szombati évértékelő nagygyűlésére meghívta Victor Ponta román miniszterelnököt – mondta el Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke a párt által szervezett tüntetésen.

2013. március 09. 13:01

A Jobbik alelnöke a párt által az MSZP, illetve a román kormányfő magyarországi látogatása ellen meghirdetett fővárosi tüntetéses felvonulás előtt azt mondta a Dózsa György út és a Kerepesi út kereszteződésénél várakozó tömegnek, hogy a román miniszterelnök minden megnyilvánulásával a magyarság ellen lép fel.

Kifejtette: az MSZP a rendezvény időzítésével is hazaárulást követ el, mivel vasárnap Marosvásárhelyen autonómiatüntetés lesz a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezésére.

A tömeg, amely a Kerepesi úton két forgalmi sávot kétszáz méter hosszan tölt meg, ezután elindult a Papp László Budapest Sportaréna, az MSZP-nagygyűlés helyszíne felé.

A rendőrség a rendezvény elején több, fekete ruhás, oroszlános címert viselő résztvevőt felszólított, hogy fordítsák ki a kabátjukat.
 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fény999
2013. március 10. 09:41
Magyarország árulója csakis a Jobbik lehet, hiszen semmi hasznosat nem téve csak lejáratják országunkat külföldön, egymásnak ugrasztják a magyarokat, és rombolják a társadalmat! Valamint Iránpénzeli őket, hisz ez abból is látszik, hogy iráni zászlóval szurkolnak a magyar meccsen.... Szóval ki is a hazaáruló? A Jobbik! Le a Jobbikkal!
korona
2013. március 10. 08:58
Az mszp egy zsidó irányultságú "párt". Kozmopoliták, de azt szeretnék, ha Magyarország lenne a "főhadiszállásuk". Természetes, hogy a magyar népet mindenhol és midig elárulják, hiszen a belső köre mégcsak embereknek sem tekintik a hiszékeny gójokat. Mit várhatunk ezektől? Többek között hazaárulást is. De nem rettennek vissza, ha ideje lesz, még a gyilkosságoktól sem. A magyar nemzet meg, ha zsidó vezetést akar a nyakára, akkor csak szavazzon ezekre, meg a többi hordalékára (LMP, SZDSZ, KDNP, Fidesz).
ostoros
2013. március 10. 08:41
300 makákó??? DDDDDDDDDD..
1120
2013. március 09. 22:01
Nemcsak szerinte...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!