A szakmai bizottság nem támogatta Szaniszló kitüntetését

2013. március 18. 13:49

A szakmai bizottság véleménye ellenére tüntette ki Táncsics Mihály-díjjal Szaniszló Ferencet Balog Zoltán miniszter – írja a Heti Válasz. A lap főmunkatársa által vezetett testület csak Novotny Zoltánt támogatta egyértelműen.

2013. március 18. 13:49

A Heti Válasz főmunkatársa, Osztovits Ágnes által vezetett szakmai bizottság félreérthetetlenül jelezte az emberi erőforrások miniszterének, hogy nem támogatja az Echo TV műsorvezetőjének, Szaniszló Ferencnek kitüntetését – írja a Heti Válasz Online, megjegyezve, hogy a díjazott újságírók közül egyedül Novotny Zoltán, a Magyar Rádió riportere élvezte a kuratórium egyhangú támogatását.

A szakmai bizottságot Osztovits mellett Alexa Károly, a Magyar Hírlap munkatársa, Siklósi Beatrix, az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója, Ács Jenő, a Börtönújság volt főszerkesztője és Árpási Zoltán, a Somogyi Hírlap és a Békés Megyei Hírlap korábbi főszerkesztője alkotta.

Szaniszlót egyébként a jobboldalinak elkönyvelt Magyar Újságírók Közössége terjesztette fel a díjra, de a bizottság előtt épp Osztovits érvelt amellett, hogy gondolkodása méltatlanná teszi a kitüntetésre – írja a Heti Válasz Online.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. június 22. 21:12
Berezeltél a ballib vinnyogástól? Vagy egyenesen Vadaitól? Te is számító vagy! Szebb Jövőt!
3M..
2013. június 22. 21:12
Szégyelheti magát a cigányügyi miniszter! Egy mocskos féreg! Szaniszló szemébe mosolyog, kezet fog, aztán hátba szúrja. Testhezállóbb feladat neki a cigánytenyésztés közpénzen, ennyiből áll a szakértelme. Kétszínü senkiházi! Szebb Jövőt!
Göbbels
2013. március 21. 11:49
Néhány dolgot tisztázni kellene: 1., Ki osztogatja most akor a díjakat? 2., Aki átadja, nem győződik meg róla, hogy kinek és miért adja? 3., Mikor fog egy magyar parlamenti bizottság előtt egy USA-beli vagy egy más országbeli politikus magyarázkodni, mint Szájer Jóska tablet-Alaptörvény bajnok? 4., Most akkor az egész országot nézik szarba, vagy csak a kormányt? Akar és mer erre valaki válaszolni fentről?
jobban teljesítő
2013. március 21. 09:47
Döntsd el végre, hogy mint amerikai, vagy mint magya beszélsz. Gyakran kevered és ez nem jó ajánlólevél a Jobbikhoz.Vagy magad sem tudod, hogy mi vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!