Heti Válasz: Wallis-pénzből indít oldalt Uj Péter

2013. március 20. 15:14

Van Wallis-pénz az Uj Péter által alapított, májusban induló hírportál mögött, ám korai lenne Bajnai Gordon média-zászlóshajójaként tekinteni a kísérletre – írja a csütörtöki Heti Válaszban Stumpf András.

2013. március 20. 15:14

Amint arról a Mandiner.média is beszámolt korábban: májusban indulhat az egykori Index-főszerkesztő Uj Péter új oldala, amely akár a Jeti Válasz címet is kaphatja. Ezzel párhuzamosan az Indextől távoznak a vezető oldal húzó nevei, így többek között Mészáros Zsófia, Magyari Péter, Haszán Zoltán, valamint a Riszpekt Ház szerkesztői: Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár. Munkájukkal jó eséllyel Uj Péter oldalán találkozhat majd legközelebb az olvasó.

A Heti Válasz eheti számában arról ír: a médiaiparban tényként kezelik, hogy az erre az évre százmillió forinttal számoló online vállalkozás „szponzorai” között előkelő helyet foglal el a Wallis-tulajdonos Veres Tibor, akit „egyértelműen a baloldalra szokás sorolni”. Mint írják, Bajnai Gordon csapatának „kézenfekvő” beállni az új portál mögé, hiszen a Wallis 2002-től három évig már dolgozott Uj Péterékkel.

Uj Péter oldalának egyelőre annyit tudni még: közéleti, ám saját tartalomra fókuszálnak majd, az átlagosnál mélyebbre ásó cikkekkel és videókkal próbálják majd felkelteni az érdeklődést. Uj fél éven belül napi százezer látogatót szeretne elérni 15 fős szerkesztősége segítségével.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobban teljesítő
2021. december 07. 09:53
Egy a különbség A HIR TV közpénzből kezdett.......
OrangeOrder
2013. június 25. 20:41
Ajjaj, mi lesz így a HVG-vel? :(
Közbiztonság Szilárd
2013. április 06. 20:49
Ezek a húzónevek? Magyari Péter? Haszán Zoltán? Mészáros Zsófia? Plankó Gergő? Tamás Bence Gáspár? Ez az évszázad vicce akart lenni? Hát nem jósolok nagy jövőt a lapnak ezekkel a félanalfabéta idiótákkal, akik közül egy sem tudja helyesen leírni, hogy túlzottdeficit-eljárás. Pedig annyira azért nem bonyolult, ráadásul az első kettőnek a szakterülete. Ha olvasottságot akarnak, vigyék oda sixxet, csak előtte írassák be egy féléves helyesírás-tanfolyamra meg 3 év tahóságelvonóra. Mert írni egyébként tudna. És ha Szűcs Gyula (Hamlet), a másik "húzónév" is menni akarna, úgy basszák ki az ajtón, hogy az épületkomplexum túloldalán levő nyitott ablakon repüjön ki. Stb.
Next adósság
2013. április 04. 00:53
Nem elég hogy a tokaji bor szar, most még a libasűlt is szar lesz! És a Nürnbergi Törvényszékfogja kimondani, de ha ott törvényszékrekedés lenne, akkor a Hágai Törvényszék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!