Szaniszló: Az űrlények velünk léphetnek majd kapcsolatba

2013. március 14. 13:30

A most Táncsics Mihály-díjjal kitüntetett Szaniszló Ferenc egy világtalan bolgár látnokasszonyra hivatkozva arról beszél, hogy az űrlények a magyarokkal lépnek majd kapcsolatba.

2013. március 14. 13:30

Szaniszló az Echo TV-n futó Világ-Panoráma című műsorának ezen adásában arról beszél, hogy egy világtalan bolgár látnokasszony szerint „2115-ben a világűrből jövő lények velünk, magyarokkal lépnek majd kapcsolatba”. Mint hozzáteszi, a jósnő által mondottak 80 százaléka valóra vált, tehát komolyan kell venni szavait.

A műsorvezető idézi Asimovot is, miszerint ma „kétféle értelmes lényről beszélnek a világon: az emberekről és a magyarokról”. „Már az űrlények is ismerték a Kodály-módszert Spielberg egyik filmje szerint” – teszi hozzá Szaniszló.

Még a magyargyalázásból is magyarok húznak hasznot osztrák és svéd adófizetők pénzén” – jegyzi meg Szaniszló, majd felteszi a kérdést, hogy ha mi űrlények lennénk, vajon kivel vennénk fel először a földi kapcsolatot: „szegény, gazdag, hiszékeny, beugratható osztrák és svéd adófizetőkkel, avagy a ravasz, minden hájjal megkent, körmönfont magyar igazolványos magyargyalázókkal?”

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
k33
2013. március 15. 20:09
Sajnos ez van! mici!
k33
2013. március 15. 20:09
Tulajdonképpen mi bajod van, mici? Hiszen minden szava igaz!
Senye Péter
2013. március 15. 20:07
Szaniszló műsorait néha kabarénak lehet tekinteni, de Szanyi komolyan és országos szinten teszi.
marko11
2013. március 15. 20:05
Szaniszló egész munkásságából ezt tartotta a legfontosabbnak felidézni a Mandiner? Én pl. a délszláv háborúból készült valamelyik tudósítását tettem volna fel. A magyarok közül az egyetlen volt, aki bement a pokolba is, és nem szállodája szobájából vagy Pécsről küldte háborús tudósításait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!