Mesterházy: Erős sajtó kell az erős demokráciához

2013. április 09. 14:29

Az MSZP elnöke szerint a Fidesz-kormány a propagandagépezet részeként tekint a médiára, ezzel szemben a szocialisták médiakoncepciója az objektív tájékoztatást tartja a sajtó elsődleges feladatának.

2013. április 09. 14:29

Mesterházy Attila kedden, a Szabad Sajtó-díjak budapesti átadásán azt mondta: az erős demokráciához erős sajtóra van szükség. Szólt arról is, hogy ma – a „fenyegető” médiaszabályozás és az egzisztenciális bizonytalanság miatt – bátorság kell ahhoz, hogy valaki ellenzéki újságíró legyen, vagy akár merjen kérdezni.

Az MSZP Szabad Sajtó Alapítványának díjait idén huszadszorra adták át. A díjazottak: Mészáros Antónia, az ATV szerkesztő-műsorvezetője, Spiró György Kossuth-díjas író, Pungor András, a 168 Óra újságírója, Föld S. Péter újságíró-humorista és a Szabadság – Erdélyi közéleti napilap. Díjazták továbbá a 140 éves Népszavát is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!