Bitcoin-rendezvény miatt érkezett Budapestre Zuckerberg?

2013. május 29. 09:18

A szerdán a Colabs Startup Centerbe szervezett First Bitcoin Meetup rendezvény miatt érkezhetett Budapestre Mark Zuckerberg – írja a hvg.hu az Index olvasói értesülésére hivatkozva.

2013. május 29. 09:18

Az Index egy olvasójára hivatkozva arról számolt be: Mark Zuckerberg arra a kérdésre, hogy miért látogatott Budapestre, a Facebook-guru visszakérdezett, ismerik-e a Bitcoin-t. Az Index még nem látott összefüggést a Bitcoin és Budapest között, a hvg.hu viszont megírta, hogy szerda este fél hétkor tartják a First Bitcoin Meetup című rendezvényt a Colabs Startup Centerben.

Az izgalmas résztvevőket ígérő esemény előadásai ráadásul angol nyelven fognak folyni, így lehetséges, hogy valóban emiatt érkezett Budapestre Zuckerberg. A Bitcoin egy virtuális fizetőeszköz, 2009 januárjában bocsátotta ki egy ismeretlen személy.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁrPi
2013. május 30. 15:18
Miért hír egy ilyen aligészrevett majdnem-elsikkadt hír? Mert a Dollár az FED kibocsátású, de a bitcoin nem FED kibocsátású (de azért Zuckerberg lájkolja).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!