Böröcz: Az Árvízvédelmi Rádió kedvező fogadtatásra talált

2013. június 24. 10:12

Kedvező visszajelzések érkeztek az Árvízvédelmi Rádió kapcsán - mondta Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a közmédia jótékonysági napján vasárnap este.

2013. június 24. 10:12

A vezérigazgató elmondta, hogy a nagy dunai árhullám közeledésekor vetődött fel, hogy szükség lenne egy szolgáltató típusú rádió elindítására, melyhez a volt NEO FM országos frekvenciáját lehetne felhasználni.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kitűnően vizsgázott, egy nap alatt megszületett az engedély, a következő napon pedig már megszólalt a rádió – mondta Böröcz István. Megjegyezte: a közönségtől pozitív visszajelzéseket kaptak, de még a sajtónak a közmédiával nem mindig barátságos része is elismerte, hogy egy értékes, hallgatható rádió született.

Mátrai Gábor, az NMHH alelnöke a közmédia jótékonysági műsorában elmondta: az engedélyezést egy gyors, hatékony kis csapat készítette. „Jól megalapozott hátterünk van” – fűzte hozzá az alelnök, aki hozzátette azt is, hogy az NMHH nemcsak a frekvenciák felett rendelkezik, a hatóság hozta létre a Nemzeti Összefogás Vonalát is, ahol az árvízkárosultaknak szánt adományokat fogadják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!