Mi lesz a régi trafikosokkal?

2013. június 28. 10:02

Nem tudják a régi trafiktulajdonosok, hogy július 1-től továbbra is nyitva tarthatnak-e.

2013. június 28. 10:02

Május 21-ig kellett beadniuk a kérelmet a korábbi trafiktulajdonosoknak arról, hogy továbbüzemeltetnék az üzletüket, azonban jelenleg nincs információ arról, hogy mikor döntik el, továbbra is nyitva tarthatnak-e. A régi trafikosoknak nagyon szigorú szabályoknak kellett megfelelni, amit azért találhattak ki, hogy az új trafikosoknak menjen a bolt, és kisebb legyen a konkurenciájuk – mondta el a Trafikkárosultak Mozgalmának egyik tagja az RTL II híradójának.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2013. június 29. 13:15
Orbán felköphet, és alá állhat. Valóban nagy rekord az övé. A rendszerváltás utáni korszak legnagyobb árulásának az elkövetője. A trafik mutyival ellehetetlenített kisvállalkozások ezrei után, a hosszú éveken át a Fideszért akár ölre menni is kész parasztságot is arcul köpte, mégpedig egy nagyon csúnya, nagy, és nagyon zöld turhával. Meggyőződésem, hogy ami késik, nem múlik. Az emberek előbb utóbb eszmélnek, és elküldik a halál faszára ezt a mocsadék, szar, szemét bandát.
becike4
2013. június 29. 08:23
Nyitva tarthatnak,csak nem árulhatnak cigit.
Békafa őrnagy
2013. június 28. 21:19
A francia Relayért aggódik a retekklub?
potyka
2013. június 28. 20:01
http://www.youtube.com/watch?v=cPo6yQ_aCUE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!