Nem énekelték a képviselők Az Összetartozás Dalát

2013. június 04. 09:58

A Hír24 által megkérdezett kormánypárti képviselők egy része nem is hallott még Az Összetartozás Daláról, de aki igen, az sem akarta énekelni.

2013. június 04. 09:58

Gulyás Gergely szerint a kormánynak nem kell beleszólnia a zenehallgatási szokásokba.

Vadai Ágnes egyes kormánypárti képviselőkkel ellentőtben rögtön felismérte, miből idézett neki a Hír24 riportere. A DK-s politikus szerint egyébként van már összetartozás-dalunk, Himnusznak hívják. A fideszes Menczer Erzsébet is azt modnta, hogy neki elég a Himnusz.

Pokorni Zoltánnak nincs véleménye arról, hogy a kormány arra kérte az iskolásokat, hogy ha lehet, énekeljék együtt Az Összetartozás Dalát.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2013. június 04. 21:27
Álmodtam egy pörköltfáról, Ami alatt a Vadai táncolt! Zsírban úszik a tarhonya, Csak Rád szavazok, Ágika!
lutra
2013. június 04. 21:26
De szeretnék Agicával együtt pörköltözni!
Natty Bumppo
2013. június 04. 20:38
Ez a vörhenyes koca énekelje amit eddig: Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár! A győzelem napjai jönnek, Rabságodnak vége már. A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A Föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz Holnapra a világ. Védelmező nincsen felettünk, se isten nem véd, sem király: A közjó alkotói lettünk – hát vesszen el, ki ellenáll! Pusztuljon ez a rablóbanda, a rabságból elég nekünk. A lángot szítsuk, rajta, rajta! A vas meleg, hát ráverünk. Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát! és nemzetközivé lesz holnapra a világ! A gazdagoknak kedve-kénye erőnkből szívja ki a vért, csaló az államok törvénye, mert minden bajt szegényre mért. Kínlódás most a munka bére, de már ebből elég, elég! Szerszámot hát az úri kézbe s ide a jognak a felét! Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát! és nemzetközivé lesz holnapra a világ! Mi milliók, mi munka népe, mi alkotunk a földtekén, mienk lesz még pompája, fénye s a munka nem lehet szegény. A tőke még a húsunk marja, de már a gyáva had remeg – kelőben már a munka napja s ragyogni fog a föld felett. Ez a harc lesz a végső csak összefogni hát! és nemzetközivé lesz holnapra a világ!
liberálzöld.
2013. június 04. 20:35
Álmodtam egy narancs fáról Amely alatt Orbán Viktor táncol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!