Antiszemita mikrobloggereket adott ki a Twitter

2013. július 12. 12:36

A Twitter pénteken bejelentette, hogy átadta a francia igazságszolgáltatásnak azokat az adatokat, amelyekkel azonosíthatók azon antiszemita bejegyzések szerzői, amelyek miatt eljárás indult a mikroblog szolgáltatója ellen.

2013. július 12. 12:36

A Franciaországi zsidó diákok uniója (UEJF) más egyesületekkel együtt azt kérte az igazságszolgáltatástól, hogy kötelezze a Twittert azoknak az adatoknak a közlésére, amelyek alapján azonosítható, hogy ki írt francia nyelvű antiszemita üzeneteket 2012 októberében unbonjuif (egyjózsidó), illetve unjuifmort (egyhalottzsidó) álnévvel a mikroblogon. A párizsi legfelsőbb bíróság januári döntésében kötelezte a Twittert az antiszemita bejegyzések szerzőinek azonosítására.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. augusztus 07. 12:03
No, oda a szólásszabadság! A francia demokrácia romokban! Remélem Bendit, Tavares, Ferhofstadt, Kroes, és nem utolsósorban Reding már hegyezi magát a következő EP ülésre.
magnamater
2013. július 15. 18:24
Ha a mikrobloggereket is lefigyelik, mért vannak megsértődve azon, hogy Amerika európai vezetőket is megfigyelt,amikor fel se jelentette őket?
heep
2013. július 15. 18:24
Újabb szép példája a zsidók terrorjának, bizonyítéka világuralmi vágyaiknak, gyakorlati megvalósulása a demokrácia felfogásuknak. Annak, hogy minden összeesküvés elmélet mögött van valamennyi igazság is.
Akitlosz
2013. július 15. 18:24
Szép új világ! Lesz ez még ígyebb is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!