Az M1 közvetíti az EL-visszavágókat

2013. július 05. 16:31

Jövő csütörtökön az M1 tévécsatorna mindkét érdekelt magyar csapat, a Budapest Honvéd és Videoton FC visszavágóját is élőben közvetíti a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójából.

2013. július 05. 16:31

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteki közleményéből kiderül, hogy a csütörtöki első találkozók kiemelt nézettséget hoztak. A Honvéd mérkőzését – amelyet 4-1-re nyert a montenegrói Čelik Nikšić vendégeként – 225 ezren nézték végig, a közvetítésre pedig 822 ezren kapcsoltak oda egy időre. A Videoton–Mladost Podgorica összecsapást – amely a fehérváriak 2-1-es hazai sikerével zárult – 423 ezren követték végig, ugyanakkor 1 millió 400 ezren kapcsoltak oda a találkozóra.

A Videoton jövő csütörtökön 18 órakor kezdődő mérkőzése előtt 17.30 órától indul az M1 műsora, míg a Budapest Honvéd 20.30 órakor lép pályára, a felvezető pedig már 20.15 órától látható lesz. Az első találkozó kommentátora Menczer Tamás, míg az utóbbié ifjabb Knézy Jenő lesz.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2013. július 05. 19:19
Egyébként gyalázat, amit csinálnak... Az ígéretekkel ellentétben a konföderációs kupa több meccsét nem közvetítették (a tahiti-spanyol meccset valószínűleg a Fábry miatt), ráadásul a bronzmeccset is csak felvételről. Ehelyett a webes online közvetítés kritikán aluli: folyton megszakad, adblockerrel nem megy, teljes képernyőn élvezhetetlen elmosódott kép. A hazai közvetítések pedig tökéletesen amatőr operatőri és rendezői munkák, a nézőket többnyire az érdekli, mi folyik a pályán, milyen felállásban megy a támadás/védekezés, hogyan helyezkednek a játékosok, ennek ellenére állandóan a kispadot mutatják és a turházó játékosokat közelképben. A tegnapi fehérvári meccs közvetítését már az elején sikerült agyonvágniuk, az operatőr kb. 20 percen át olyan szélesen mutatta a pályát, hogy a képernyőbe majdnem egész Székesfehérvár panorámája benne volt, a konkrét foci a képernyő harmad részében folyt. Illetve a kommentátorok baromságait most nem is részletezném, közük nincs a játékhoz, sem a szabályokhoz... Nehogy az EL főtáblájáért rendezett esetleges magyar meccs egybeessen Fábryval vagy híradóval, mert akkor azt is nézhetjük felvételről... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!