Itt a Story4 első híradója

2013. szeptember 02. 14:49

Szeptember elsején láthatták a nézők először a Story4 Hír24 című híradóját.

2013. szeptember 02. 14:49

A Hír24 kapcsolódik a hírportálhoz is, és minden este hét órától lesz látható a Story4 csatornán. Műsorvezetője Bárdos András, a készítésében pedig szerepet vállal többek között Baló György is.

Az első adásban a közoktatás átalakítása, az Alföldi-féle István, a király budapesti bemutatása és a szíriai helyzet is szóba került. Interjút adott a híradónak Szörényi Levente, aki elmondta, hogy nem egy leporellót csináltak harminc éve az ezer évvel ezelőtti történésekről. Szörényi elmondta: a darab pozitív hozadéka, hogy nem kérdezik meg, hogy van Bródyval, mert „mindenki látja, hogy helyreállt a harmónia”.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. február 01. 10:17
Ez nem olyan lesz, mint a Pro4-en a vetkőzős időjárás jelentés?
kamasuka
2013. szeptember 19. 17:03
Hatalmas duma volt, hogy ez nem a (idézem az index blogját): "Hír24 nem összeesküvés, hanem híradó, amiben nem a kétfejű kecske és a tömegbaleset a fontos." ill. "Híradó, amitől retteg a Fidesz" És mindezt a STORY TV-n, tudjátok, Kiszel Tünci, Bódyék, meg a többi celeb álmairól is tudósító csatornán. :D
files32
2013. szeptember 05. 10:54
Az úgy volt,hogy Szörényibródinak fogytán volt a pénze.Devizahitel kevés munka kicsi nyugdíj stb.. Egyetlen egy kincsük volt az pedig az István Király rockopera szerzői jogdíja.Gondolták eladják ismét és a bevételből már csak ellesznek valahogy.Az hogy ki fizeti ki a jogdíjat az nem érdekelte őket,talán még Fekete Pákónak is eladták volna,ha neki vagy a szponzorának van elég pénze (a TV2 gondolkodott is rajta).És akkor a zsiberális ballib média megvásárolta Robertának egy kikötésük volt:nagyot kell rúgni a keresztény magyarsába az ünnepükön.
Oldgóbé
2013. szeptember 05. 10:52
Madarat tolláról,kanálist bemondójáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!