Saját újságot indít a NAK

2013. szeptember 24. 19:56

NAKlap néven saját kiadványt hozott létre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amely a lapnak tulajdonosa és kiadója is egyben.

2013. szeptember 24. 19:56

A NAK az MTI-vel közölte: a mintegy 30 millió forintos alaptőkével alapított újság szolgáltatás lesz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára, a gazdálkodók és az élelmiszer-ipari vállalkozók széles körű tájékoztatását biztosítja. Az első számot a napokban kézbesíti a Magyar Posta mintegy 320 ezer címre.

A NAK célja, hogy tagjai érdeklődésére számot tartó és az érdekeiket szolgáló írások szülessenek, ezért az újságba bárki írhat, akinek a magyar gazdákat és élelmiszeripari vállalkozókat érdeklő és érintő témajavaslata van – jelzi a tájékoztató.

Az első számban részletes cikk foglalkozik egyebek között az agrárhitelezés átalakulásával, az állattenyésztés és az élelmiszeripar helyzetével, valamint a kamara szolgáltatásaival és a támogatásokkal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!