Fidesz: Tatabánya nem kér a bukott baloldalból

2013. október 17. 21:49

Tatabánya polgármestere szerint a város nem kér a bukott baloldalból és a jövőre koncentrál.

2013. október 17. 21:49
Schmidt Csaba polgármester ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt-PM-szövetség elnöke a komárom-esztergomi megyeszékhelyen egy fórumon azt mondta, újra kell kötni a szolidaritási szerződést, amit a jelenlegi kormány például az egykulcsos adóval, az oktatás átalakításával felmondott.
 
Tatabánya az ország egyik legvonzóbb befektetési helyszíne, de Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon miniszterelnöksége alatt duplájára nőtt a munkanélküliség és a családok terhei, előbb adtak segélyt, mint munkát. A gyermeket nevelőket, a dolgozni akarókat „agyonadóztatták” – közölte a polgármester.
 
Hozzátette: ma a megyeszékhely lakói közül egyre többen élnek segély helyett munkából, a munkanélküliség csökken, a családok megélhetését rezsicsökkentés, adócsökkentés és foglalkoztatási programok segítik.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. október 18. 10:24
mi van kiadták az ukászt...nem lehet értelmesen emberileg kommunikálni csak fröcsögve... a jobboldal is bukott.szóval ennek nem ssok értelme van igy...de jól hangzik...bullshit generátor 8.1
megmondtam előre
2013. október 18. 07:56
A 2x bukott jobboldal mondja: bukott baloldal? Vicces
=nessuno=
2013. október 17. 23:09
Unalmas.
lavor
2013. október 17. 23:00
Nem nagyon törik magukat a fideszesek a kommunikációs osztályon. xy település ebből nem kér, a másik abból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!