Afrikai Sólyom

2013. november 11. 21:34

Afrikai magyarok cége vette meg a Sólyom légitársaságot az Origo értesülései szerint. A társaság korábban egészségüggyel foglalkozott.

2013. november 11. 21:34

Welsz Tamás, az eddig Afrikában tevékenykedő egészségügyi cég, a Charity March ügyvezetője az Origo-nak azt mondta: a szervezet mögött afrikai magyarok állnak, akiknek a szíve Magyarországért dobog és szeretnének egy nemzeti színekben lévő légitársaságot.

Az állítólagos új tulajdonos azt is elmondta: a tervezett hat helyett egyelőre csak két géppel indulnának decemberben. Welsz állítása szerint a tárgyalások egy hónapja zajlanak, és pár napon belül bejegyzik tulajdonosként a Charity Marchot. 

A Sólyom októberben, még mielőtt elindult volna, bejelentette, hogy fizetésképtelen, majd adóvégrehajtás is indult ellene. Hogy mennyiért kelt el a cég, az üzleti titok – írja az Origo.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celkereszt
2013. november 12. 05:45
"Afrikai magyarok, akiknek a szíve Magyarországért dobog". Vajon melyik titkosszolgálat áll mögöttük?
egysegelem
2013. november 11. 22:51
Mennyi egy toketlen solyom maximalis repulesi sebessege?
megélhetési prolitikus
2013. november 11. 22:28
már csak az a kérdés, hogy ki az a marha, aki hajlandó lesz utazni, ezzel a hungarikum csődtömeggel...
NeMá
2013. november 11. 22:06
Szegény Vágó Józsefék nem voltak tisztában vele, hogy az arabok szavára nem lehet adni :( Érdekes mód a Szervbekkel is eljátszanak valamit a titokzatos befektető :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!