Megnyílt a Euronews budapesti irodája

2013. november 27. 11:39

Kert Attila irodavezető szerint újfajta minőséget hoznak a magyarországi hírtelevíziós piacra. Hangsúlyozta: a Euronews egy nemzetközi hírcsatorna magyar nyelvű adása, nem pedig egy magyar nyelvű, Magyarországról szóló csatorna.

2013. november 27. 11:39

Hivatalosan is megnyílt a Euronews hírcsatorna budapesti irodája, az eseményen Kert Attila irodavezető hangsúlyozta: a világot mutatják meg Magyarországnak.

Kert Attila azt mondta, hogy a Euronews újfajta minőséget hoz a magyarországi hírtelevíziózás piacára, mert ez a csatorna és az általa kínált műsor sokban különbözik attól, amit eddig megszokhattak a magyar nézők. Magyarországon nem megszokott még az a fajta látásmód, amelyben a Euronews hírei készülnek – közölte. Hozzátette: ez egy nemzetközi hírcsatorna magyar nyelvű adása, nem pedig egy magyar nyelvű, Magyarországról szóló csatorna.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandi NER
2013. december 18. 15:31
Hazudni fognak reggel, délben és este. Választási csalásról, fasizmusról, cigányüldözésről lesz szó. Amit Lendvai Saul és bandája csak sporadikusan tudott eddig teljesíteni, az mostantól fogva műsorfolyam lesz. Amíg a népharag el nem söpri őket.
justiceforhungary
2013. december 18. 15:31
milyen körök pénzelik őket ?
Akitlosz
2013. december 09. 16:29
Az EU pénzeli. Az Euronews egy birodalmi propaganda adó.
tóth mária
2013. december 09. 16:28
Tárgyilagos volt, ja, főleg a Nap Kelte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!