Frizbi: Hajdú Péternél konyhatündérkedett Gyurcsány Ferenc

2013. december 05. 07:47

Szuper vagy! Ilyen jó riporter lennél, többre vinnéd! – évődött Gyurcsány Ferenc Hajdú Péterrel főzés közben.

2013. december 05. 07:47

A szakácskönyvvel jelentkező Gyurcsány Ferenc volt Hajdú Péter vendége. A műsorból kiderült, hogy szűkös az Apró-villa konyhája, ahol Dobrev Klára csak átutazó vendég.

„Szuper vagy! Ilyen jó riporter lennél, többre vinnéd!” – kommentálta Gyurcsány Hajdú kuktaként kifejtett erőfeszítéseit.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. december 06. 00:56
Nem elég, hogy "túrógombóc", de dinsztelt káposztával??? és gyurcsány, ráadásul hajdú??? Ai weh! Ez valami "ápres" Hanukkah recept? Mensch! mit szól ehez a Stahl? Talán ez a lüke ezt is plagizálta valakitől? ps: nehéz az offshore millárdos oligarcha élete! Kicsi a konyha a nagy villában, ha "Pesten vagyunk", mert lüke a Klári is! Feri! a villátok Budán van! A Rózsa dombon! A Szemlőhegy úton! Vagy annyira végképp eltörölted a múltat, hogy már erre sem vagy képes visszaemlékezni?
NeMá
2013. december 05. 22:30
Nézettségi rekordot döntene, mikor a dutyi konyhán csillogtatja a tudását :) Szerintem a CNN is leadná! Lehetne a kuktája a Bajnai libák miatt, meg Kóka vagy mit tudom én az SZDSZ sara miatt :)
lutra
2013. december 05. 20:56
2Én rohadtul szeretek főzni!" - igazi miniszterelnökhöz méltó stílus! Nem is néztem tovább ezt a bugris ripacsot. Erre csak a retardált gyökagyúak szavaznak.
tade7
2013. december 05. 18:57
Ha egy volt miniszterelnök elmegy egy ilyen huszadrangú bulvárfosba,azzal magát minősíti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!