A DK szerint megütötte egy aktivistájukat a fideszes Menczer Erzsébet

2014. március 22. 17:23

A Demokratikus Koalíció szerint szóváltásba keveredett egy DK-s aktivistával Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselő, majd megütötte őt Óbudán. A képviselőnőt a DK feljelenti garázdaságért és könnyű testi sértésért. A Fidesz cáfolja a DK állításait, és Menczer feljelenti az ellenzéki pártot.

2014. március 22. 17:23

Egymás mellett toborzott választókat szombat délelőtt Óbudán a Demokratikus Koalíció és a Fidesz, amikor a DK állításai szerint Menczer Erzsébet fideszes országgyűlési képviselőnő megütött egy DK-s aktivistát. A DK közleménye szerint egy aktivista egy arra kijelölt helyre Kövér László korábbi panelprolizó megjegyzését bemutató plakátot szeretett volna kiragasztani. Ekkor Menczer odament hozzá és szóváltásba keveredett az aktivistával. A vita során előkerült, hogy Menczer a saját rokonának utaltatott ki szociális lakást a kerületben. Ezután a fideszes képviselőjelölt megütötte a DK-s aktivistát. Menczer az eset után kihívta a rendőrséget, de már nem várta meg a rendőrség kiérkezését, és elhagyta a helyszínt.

A Demokratikus Koalíció tagjai, ezután a rendőrségen feljelentést tettek Menczer Erzsébet ellen garázdaságért és könnyű testi sértésért. Az Óbudai Fidelitas egyébként az Együtt-PM gyűlöletkampánya ellen tüntetett még tegnap Óbudán, amely tüntetésen Menczer is részt vett.

Frissítés:

A Fidesz sajtóirodája bejelentette, hogy Menczer Erzsébet, a Fidesz országgyűlési képviselője feljelenti a Demokratikus Koalíciót, és a Gyurcsány-párt a „felháborító hazugságai miatt a bíróságon fog felelni”. A Fidesz szerint az óbudai piac környékét, ahova rendszeresen több párt is kitelepül, szombaton „a DK aktivistái teljesen elfoglalták és hangosan üvöltették a zenét. Amikor ezt Menczer Erzsébet szóvá tette, a DK egyik aktivistája üvöltözni és dulakodni kezdett. A DK aktivistáját senki nem ütötte meg, agresszív viselkedése miatt többen kérték, hogy távozzon a kitelepülés helyszínéről”.

A rendőrség közölte: az ügyben érkezett feljelentés, jelenleg is tanulmányozzák, de az abban foglaltakról a büntetőeljárásról szóló törvény értelmében nem áll módjukban tájékoztatást adni.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. március 23. 12:41
Milyen szép is az, amikor hazaáruló, bolsevik maffiózók egymást ütik!
Eisenberger Benjámin
2014. március 23. 11:29
A DK-t ismerve én inkább Menczer Erzsébet-féle verziónak hiszek. De ettől függetlenül: az Összefosás és a Fidesz nagyon szépen készíti elő a terepet a jobbikos Z.Kárpát Dániel számára. És ha valaki, ő megérdemli hogy elnyerje a mandátumot, rengeteget hajtott a frakcióban, nagyon értelmes ember. MOST tessék belehúzni, itt esélyük van! Óriási dolog lenne, ha Budapesten egyéni mandátumot nyernének. 10-es körzet, meg van ágyazva, hajrá Dani! Szebb Jövőt!
kuwiq
2014. március 23. 09:04
még hogy egy dk-st megtámadott egy fideszes egy külföldi lehet , hogy elhiszi ezek a dk-sok a volt rendvédelem legalja, látszik minden gyűlésükön, amikor a hírtv-s stábot inzultálják
ortyín
2014. március 23. 07:58
Ki ez a vasgyári munkásnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!