Braun: Pintért is be kéne idézni Welsz-ügyben

2014. március 27. 08:36

Welsz halála után távoznia kellett volna a belügyminiszternek Braun Róbert MSZP-s képviselőjelölt szerint.

2014. március 27. 08:36

Braun Róbert szerint meghalt egy rendőrautóban Welsz Tamás, ez már a második ilyen eset, és ezért  le kellene mondania Pintér Sándor belügyminiszternek. A Hír tévé arról kérdezi, hogy kommunikációs szakemberként jó ötletnek tartja, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök nem megy el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére Simon-ügyben, ahol a riporter szerint tisztázódhatnának ilyen kérdések. Braun úgy látja: Pintért is be lehetett volna idézni.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blaupanter
2014. március 27. 16:05
Az ilyen kulturalatlan embereket a parlamentbe,a Magyar Orszaggyulesbe.Na Nem.A knesszetbe oda igen
várúr
2014. március 27. 15:51
Türelmetlenné tett ez a Braun nevű terelőpuli. Mesterházy parlamenti ügyéről kérdezik, erre Welsz halálát firtatja. Bután hazudozik a "kötél" ügyről, a riporter tényekkel cáfolja, sebaj, a pálcikás Braun tovább hazudozik. Szar banda fos képviselőjelöltje. A "választóiról" fecseg, holott a választás még odébb van. Ez az ember volt az MNB kommunikációs főnöke. MIlyen lehetett elnöke, a vagyonkáját Cipruson fialtató Simor?
Rudy
2014. március 27. 14:08
A Welsz ügyre reagálva: Szerintem van az a pénz, ahol már teljesen mindegy mit X-eltél a fülkében, melyik érdekcsoport, (vevezzük pártnak)szólamát fújod, zászlaját lengeted. Kapcsolataid szászfelé ágaznak, talán mind a 35 indulót érintve és értelmét veszti a cimkézés, kivétel ha USD vagy EU. Welsz kapcsolatrendszere valószínűleg nagy skálán mozgott és Simon a szaros 250 millájával csupán kishalnak számított, mégha MSZP-s pénz is volt. És Te, aki diszlájkolsz, gondold el, a fülke előtt hátulról a füledbe súgnák: "Kapsz 3 millát, ha a teknősökre szavazol!" Szóval, van az a pénz ...és Welsz nem volt pártkatona.
Motivince
2014. március 27. 10:37
arról a Rendőről sincs szó aki életével tett tanúbizonyságot az a drogdílerek után nyomozó akit a Hajógyáriszigeten lőttek főbe. Hogy ezt a munkát megköszönte volna nekik valaki, az Orbanisztánban elképzelhetetlen, mert itt az ember csak egy figura a Vezér sakktábláján, akiktől az emberség olyan távol áll, mint Orbántól a becsület és tisztesség fogalma. Fideszelegancia, mint annyi más helyen is. Akik ma szolgálnak nekik, vegyék észre és ne felejtsék el őket is érheti még meglepetés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!