Halálosan megfenyegették Zuschlagot

2014. március 09. 12:43

„Ezt nem felejtjük el neked, és ezért meg fogsz halni” – állítólag ezt mondta egy bevásárlóközpont ajtajában egy negyvenes ellenzéki aktivistának tűnő férfi a volt MSZP-s politikusnak. Zuschlagot még az ág is húzza: a róla szóló könyv szerzőjének laptopját is ellopták.

2014. március 09. 12:43

Zuschlag János a Hír TV-nek a fenyegetésről azt nyilatkozta: nem gondolta, hogy ilyen még történhet vele. Mint mondta: egy bevásárlóközpont ajtajában egy 40 év körüli férfi azt mondta neki: „Ezt nem felejtjük el neked, és ezért meg fogsz halni.”

Zuschlag szerint egy ellenzéki aktivista, vagy az ellenzékkel szimpatizáló egyén lehetett a fenyegető, mivel az ő ideológiájukat, érdekeiket sérti a hétfőn megjelenő könyve. Az MSZP egykori országgyűlési képviselője feljelentést tesz a rendőrségen.

A Blikk közben arról ír: eltűnt a Zuschlagról szóló könyv szerzőjének, Szalai Viviennek a laptopja. Feltörték az író autóját, majd kiszedték belőle a gépet, rajta a Zuschlag János történetét feldolgozó kötet kéziratával, illetve a teljes levelezéssel.

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Motivince
2014. március 10. 11:19
János akkor tévedt meg, amikor szocialista párttag volt. Most már becsületes magyar ember, akit meg kell védeni a fenyegetésektől nyilatkozta a főszervező. Zuschlag vasárnap jelentette be, hogy a szocialistákat leleplező könyve miatt megfenyegették halálosan Szabó Szőke Feri, a Fidesz-székház védője kijelentette: „Át tudom érezni a börtönből szabadult emberek problémáit, hiszen magam is végigjártam a társadalmi visszailleszkedés rögös útját. Éppen ezért Jánost tiszteletbeli őrző-védőnek fogadtuk, és ha kell, bárkitől megvédjük. Emlékszem Zuschlagra. Valójában azért szorították ki az MSZPből, mert ő már 2004ben is a rezsicsökkentést szorgalmazta és ő már akkor sem fázott a hülye gyerek!
Motivince
2014. március 10. 10:37
A Bayer megírja Cusi most jó gyerek lesz ahogy az elvtársak kívánják a baloldal halálosan fenyeget stb stb stb az már Természetes dolog egy Maffiánál hogy, valaki kijön a Börtönböl és rögtön Sztár lesz nyugaton MAX wc pucoló lehetne De bodza szedő kollégisták, max benzinkutasok ! No meg a Közgépes hej Elvtársak de sok BETONY kell Paksba Most lehet GENNYESRE keresni magukat Hajrá Maffia a nép az csak ALIBI
Motivince
2014. március 10. 10:23
Nem is igen emlékszem vissza láttam e valaha életemben ilyen szennyes és ostoba választási kampányt, mint amit a Fidesz lezavar. Mondjam, az egész úgy ahogy van. Valóban azt kell mondjam, ha egy nép ezt is megeszi akkor menthetetlen. Ha valakinek Cusi bácsival komoly baja van akkor ugye a pofont nem mondani szokták hanem adni, és Cusi bácsi már nem lenne életben, vagy legalábbis nem lenne olyan állapotban, hogy ki tudja nyitni a száját, meg könyveket írogatni. Cusi bácsi Orbán Új dublőre
Tulipánfa
2014. március 10. 00:28
A forgatókönyvet a FIDESZ-vezér lakájai megírták, a szereplő kiválasztva, mehet a cirkusz, az erkölcsi rohasztás folytatódhat. Mit remélhetünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!