Hír24: Már otthonában rosszul volt Welsz

2014. március 21. 09:23

A portál értesülései szerint a Simon-ügyben is érintett Sólyom Airways-tulajdonos a tragédia előtt nem sokkal azt mondta a rendőröknek, hogy bevett valamit, ami ellen nem tudnak semmit tenni.

2014. március 21. 09:23

A Hír 24 értesülései szerint nem csak a rendőrautóban, hanem már otthonában is összeesett Welsz Tamás, a tragédia előtt nem sokkal pedig azt mondta a rendőröknek: „Uraim, bevettem valamit. Nem tudnak ellene semmit tenni”.

A portál azt írja, hogy Welsz már nem volt tudatánál, amikor betették a rendőrautóba, mikor a mentőállomásra értek vele, akkora pedig már leállt a szíve és ott már nem tudták megmenteni.

Welsz Tamás csütörtökön halt meg rendőri eljárás során. Az akkori hírek szerint a férfit irodájából vitték el és hallgatták volna ki.

Az Indexnek nyilatkozó ismerősök szerint a Simon-ügyben érintett, korábban a Sólyom Airways megmentőjeként megjelenő férfi nagyon rossz idegállapotban volt, és már egy ideje kacérkodott az öngyilkosság gondolatával.

Az MNO úgy tudja, Welsz néhány napja jelezte, hogy bizonyítékokat adna át a hatóságoknak.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. március 21. 15:39
ezzel együtt azértrendkívül fura, hogy a legkisebb tapsifüles az ország ügyvédfamíliájából pont a sajnálatos megmérgeződéses (mégiscsak kígyóméreg?) eset előtt érdeklődött az itánt a főügyésztől, hogy csak nem vádalku készül a welsz elvtárssal? minél ifjabb egy bárándy, annál... kevésbé éleselméjű vagy a nem tudja a balkéz, mit csinál a jobbkéz tipikus esete, kis bárándy levélbe beugrat, hogy a welszet hiteltelenítsék, de azért mégjobb, ha meg is hal, véletlenül méregtabletta került a multivitamin helyére van, aki szerint még komoly meglepik várhatók a további napokban az biztos, hogy az elvtársak hihetetlen pánikban vannak, azért is igyekeznek habzó szájjal a miniszterelnöki vitát erőltetni, hátha elterelik a figyelmet a simon ügyről ezek után már biztos nem fog menni
qccqccqcc
2014. március 21. 15:28
Bevettem, vagy bevetettek? :-)
Kálmán Szolga
2014. március 21. 15:26
A beszélgetés végén szóba került a Simon-ügyben koronatanúnak tartott Welsz Tamás váratlan halála, amiről Zuschlag azt mondta, hogy „gyanús véletlenek mindig vannak. Nem azt mondom, hogy megmérgezte valaki, de nagyon szerencsétlen pillanatban halt meg, mert elmondhatta volna, hogy ki mindenkinek szerzett volna útlevelet”. http://www.hir24.hu/belfold/2014/03/21/zuschlagnak-gyanus-welsz-halala/
Kálmán Szolga
2014. március 21. 15:25
Szocialista feketepénzek „Mindenki pontosan tudta, hogy az MSZP finanszírozása megoldhatatlan volt a normál költségvetési forrásokból, Gyurcsány Ferenc is pontosan tudott erről, mint pártelnök.” A volt MSZP-s arról is beszélt, hogy kampányidőben ő maga is járt körbe pénzzel, „kocsiból zacskóba ennyi”. A "dolgokat" szerinte egy kockás füzetben vezették. „Ezek a pénzek kockás füzetbe íródtak, így számon se kérhető senkin, hogy ezek a pénzek mire költődtek, mert amiről nem tudunk, arra nehéz rákérdezni.” Arra a kérdésre, hogy a könyvben leírtak miatt miért nem jelentik fel, közölte: „nyilván azért mert igaz...".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!