Index: A Sólyom Airwayses Welsz Tamással is összejátszott Simon Gábor

2014. március 06. 22:18

A Sólyom légitársaság környékén felbukkant és az Interpol által egy panamai csalás miatt körözött Welsz Tamás segédkezhetett Simon Gábornak az eltitkolt milliók elrejtésében - írja az Index

2014. március 06. 22:18

Az Index információi szerint Simon Gábor nemcsak egy osztrák bankszámlán tartott titokban 240 millió forintot, de Magyarországon is volt jelentős, a vagyonnyilatkozatában fel nem tüntetett pénze. 

A hírportál úgy tudja: egy nyomozásban derült ki, hogy Simon kapcsolatban állt Welsz Tamással, aki felbukkant a Sólyom Airways-nél, mint új tulajdonos. Welszt és barátnőjét, Horthy Andreát az Interpol a panamai hatóságok kérésére  körözi egy offshore-csalás miatt. A lap információi szerint a nyomozók a napokban házkutatást tartottak Welsz Tamás egyik ingatlanában, és olyan bizonyítékokat találtak, amelyek alátámasztják  a két férfi régóta tartó együttműködésére vonatkozó feltételezéseket. A hatóságok által begyűjtött információk szerint Welsz aktívan közreműködhetett Simon Gábor pénzügyeinek rendezésében is. A nyomozásban arra is fény derült, hogy Simon Gábor egy magyarországi bankban is parkoltat olyan pénzeket, amelyekről eddig nem lehetett tudni. 
 
Az Index szerint Simonnal kapcsolatban az is felmerült, hogy Welszen keresztül jutott olyan okmányokhoz amik segítségére voltak abban, hogy titokban tudjon bankszámlát nyitni. Welsz pedig az Indexnek tagadta, hogy házkutatást tartottak volna nála, az ügyészség nem válaszolt az Index kérdéseire.
 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. március 07. 12:01
A lényeg az, hogy nincs MALÉV.
StG
2014. március 07. 09:21
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy Welsz Tamás cége igazából sosem volt a Sólyom tulajdonosa. Felbukkant, aztán ugyanazzal a lendülettel el is tűnt.
Peter8811
2014. március 07. 05:49
Bokrost Nem kőrözik még a panamai hatóságok?
Cafka Margit
2014. március 07. 05:14
"fény derült, hogy Simon Gábor egy magyarországi bankban is parkoltat olyan pénzeket, amelyekről eddig nem lehetett tudni" ühüm... elvtársak! nem kellene elkezdeni szedelődzködni? nemsoká indul az utolsó vonat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!