Már az ukrán frekvenciákra is lecsapnak az oroszok

2014. március 06. 14:46

Elfoglalta egy Krímben fogható helyi kereskedelmi televízió frekvenciáját az orosz állami hírtelevízió, a Rosszija 24.

2014. március 06. 14:46

 A Rosszija 24 orosz állami hírtelevízió a dél-ukrajnai Krím éterében elfoglalta egy helyi kereskedelmi adó helyét - erősítette meg csütörtökön Katerina Mjasznyikova, a tévés és rádiós műsorszórók független szövetségének ügyvezető elnöke.

Szavait az Ukrainszka Pravda idézte internetes oldalán a TeleKritika nevű ukrán honlap cikkére hivatkozva. Az értesülés szerint a Csornomorszkoj (Fekete-tenger) tévétársaság birtokában vannak 2015 októberéig a közvetítési jogok a 17-es frekvencián, az egész Krímre kiterjedően. Március 3-án azonban a helyi műsorszóró központ a csatornát lekapcsolta a hálózatról, amit azzal indokolt, hogy erőszakkal kötelezték erre. Képviselőjük továbbá elmondta, arról értesültek, hogy halálosan megfenyegették a Csornomorszkoj tévé újságíróit, és ezért inkább önként lekapcsolták a csatornát.

A frekvenciákat az ukrán nemzeti médiatanács osztja ki pályáztatással.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laibach
2014. március 06. 18:09
Amennyiben nagyítasz az alábbi képen akkor hány órát látsz a zászlót kitűző elvtárs kezén? http://www.urbanlegends.hu/2011/06/ki-tuzte-ki-elsokent-a-szovjet-zaszlot-a-reichstagra/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!