Fletó in wonderland

2014. március 06. 10:43

A legújabb őrülete ennek az embernek, amit a belé szerelmes sajtómunkások is próbálnak sulykolni, hogy személyesen Orbán tábornok vezényelte rohamra az innen-onnan összesereglett B-közepes uruk-hai hordákat 2006 őszén.

2014. március 06. 10:43
Megalomán Mongúz

Furcsa kis alternatív valóság létezik a fickó fejében, főszerepben Orbánnal, aki ebben a párhuzamos univerzumban ürgebőrbe varrt utasításokkal irányítja a magyar demokrácia lassú kivéreztetését a Hold túloldalán állomásozó Halálcsillagon székelő Vladimir »Sötétnagyúr« Putyin akarata szerint, hogy aztán a koronát és a trónt átvitesse egy vulkán kürtőjébe, ahol aztán kovácsol magának Egy-gyűrűt. Meg a többit. Három gyűrű kerül a tündékhez kik minden teremtmény közt a legbölcsebbek s a legbecsületesebbek. Hét lesz a törp királyok jussa kik a hegyek üregeinek rá termet bányászai . És kilenc gyűrűt a halandó emberek kapnak ki mindenek felett hatalomra vágynak. 3+7+9=19. Pont ahány megye van Magyarországon. Véletlen lenne? Talán.

De hogy az OPNI bezáratása az ő miniszterelnöksége idején nem volt véletlen, az már szinte biztos.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2014. március 07. 00:15
Szanyi is megmondta: Megzakkant milliárdos bolsi. Szanyi csak tudja... No, mi már régebben tudjuk.
mustarharmas
2014. március 06. 23:49
A fecó? Ja, az teljesen hülye....
kjkj945
2014. március 06. 19:13
""""""""" Elnézést kell kérnünk kedves olvasóinktól, hogy megint az elmúlt hetekben ismét uralkodó témává vált őszödi beszédről kell írnunk. Mi is unjuk. De sajnos Gyuriferi még mindig ott van az Összefogás országos listájának 3. helyén, és még mindig nem takarodott el a közéletből, szóval kénytelenek vagyunk foglalkozni vele. Pedig már a pitypang is nyílik lassan, mi is szívesebben írnánk arról. A legújabb őrülete ennek az embernek, amit a belé szerelmes sajtómunkások is próbálnak sulykolni, hogy személyesen Orbán tábornok vezényelte rohamra az innen-onnan összesereglett B-közepes uruk-hai hordákat 2006 őszén. """"""""""""""""
Carmelita Montiel
2014. március 06. 11:19
És ebben a történetben Gyurcsány lenne Szméagol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!