Szaniszló Ferenc a „felszabadító oroszokról”

2014. március 16. 12:11

Szaniszló Ferenc szerint aki ma Ukrajna területi egységéért áll ki, az a magyarság érdekeivel megy szembe.

2014. március 16. 12:11

 Az ünnepi Világpanorámában Szaniszló Ferenc úgy fogalmaz:

„Szóval aki ma Ukrajna területi egységéért áll ki, az a magyarság érdekeivel, nemzetünkkel megy szembe. Valójában az ukrán nácikat, a kijevi fasisztákat, a román, a szlovák, a szerb magyarüldözőket pártolja és álnokul ellenzi a székely autonómiát.”

„Most akkor az amerikai imperializmust kell támogatni, kedves proletárok? Most akkor a nyugati nagytőkéseket kell szeretni, kedves szocialisták és gyalázni Moszkvát, kedves baloldaliak? És gyűlölni a felszabadító oroszokat, kedves ránkszabadítottak?”

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blumen
2014. március 17. 07:00
Egy gyakorló elmebeteg!Tényleg erre van szüksége az országnak?A Tv-ben ahol szerepel,nemcsak a gravitációt,hanem a józan észt is kikapcsolják.
dobzselaci
2014. március 16. 22:14
miért nem szarik a zongorába? ugyanilyen művészi értékű performansz lenne, de legalább nem zavarná össze sok szellemileg határtalan fejlődési lehetőség előtt álló honfitársunk fejét, ahogy itt a kommentek nagy részéből lejön.
Akitlosz
2014. március 16. 20:02
Az egyetlen, aki az igazat mondja. A parlamentben lenne a helye. Sőt a külügyminisztériumban.
maszlinás borkány
2014. március 16. 18:28
Szaniszló szerint tehát Magyarországnak az az érdeke, hogy Ukrajna darabjaira hulljon. Az ő dolga, mindenki azt mond, amit akar, de ez nagyon veszélyes játék a tűzzel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!