Választ vár a baloldaltól a Jobbik

2014. március 30. 12:02

A Jobbik azt várja, hogy a baloldali pártszövetség vasárnap délutáni rendezvényén magyarázza meg a Simon-ügyet.

2014. március 30. 12:02

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője vasárnap azt közölte az MTI-vel: a Jobbik reméli, hogy a „nagy baloldali összeborulás” délutáni rendezvényén a vezetők megmagyarázzák „maradék híveiknek és a teljes közvéleménynek, kinek a pénzét kezelte éveken keresztül Simon Gábor, az MSZP bukott második embere”. Az újabb százmilliók forrására joggal kíváncsi minden magyar választópolgár – fogalmazott.

Simon Gábort költségvetési csalással, magánokirat-hamisítással, valamint felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsítják, március 10-én őrizetbe vették, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendes
2014. március 30. 13:09
A jobbik addig senkitől ne várjon semmit, amíg nem magyarázza meg, hogy miért remél EU-s támogatásokat, amikor EU-s zászlókat égettek nem is olyan régen...
önzetlen
2014. március 30. 12:52
A Jobbik vallhatna igazán már színt őszintén arról, hogy melyik rezsim pénzeli a cukikampányukat! Sok százmillió Forintról van szó, amit egyáltalán nem tartok természetesnek, hogy csak úgy rendelkezésre áll! Irán? Oroszország? Vagy esetleg mindkettő? Erről beszéljenek inkább, ne a többi párton kérjék számon a pénzeket! Maguk körül tegyenek erről rendet, teremtsenek átláthatóságot!
3M..
2014. március 30. 12:21
Pusztába kiáltott szó, kérdés. Az összeborulás hazudna, tehát jobb ha hallgat. Szebb Jövőt!
S0ma
2014. március 30. 12:18
Nem lepne meg, ha nem vennék komolyan a kérdést. Könnyen lehet, hogy hat év múlva Simon is ugyanazokat fogja emlegetni, mint Zuschlag. A maci kulcsa körbejár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!